Trónok Harca véradás a WestEndnél #bleedforthethrone

img

Az HBO a Vöröskereszttel együttműködve nemzetközi véradásra buzdítja a Trónok harca rajongóit
 
Az HBO folytatja világméretű, #aTrónért / #ForTheThrone kampányát. Ezúttal azt a kérdést teszi fel a rajongóknak, hogy ők mit tennének meg a trónért a Trónok harca utolsó évadának 2019. április 15-i premierje alkalmából.
 
A Magyar Vöröskereszttel együttműködésben az HBO arra buzdítja a rajongókat, hogy odaadásukat bizonyítandó adják vérüket a Trónért – ez a gesztus nemcsak méltón ünnepli az egyik legnagyszabásúbb tévésorozatot, hanem Westeros kulturális hatását arra használja fel, hogy segítsen a való világban a folyamatos és egyenletes vérkészlet biztosításában.
 
A magyar HBO március 25. és április 2. között, 10 napos szervezett véradás keretében csatlakozik a nemzetközi #AddAVéredATrónértkampányhoz.
 
A hatékonyságának növelése érdekében egy nap két helyszínen is lehet majd vért adni.
 
Ráadásul a Magyar Vöröskereszt kamionja szimbolikusan is vérét adja a westerosi trónért, mivel május végéig egyedi grafikával felvértezve fogja az országot járni.
 
Március 31-én és április 1-én az Árkádban nem csak vért lehet adni, hanem a helyszínen meg lehet tekinteni a Vastrónt, illetve Daenerys egyik sárkányát, Rhaegalt is.
 
A Trónok harca szereplői hét évadon keresztül adták vérüket a Vastrónért. Ezen a kezdeményezésen keresztül az HBO arra kéri a rajongókat, hogy ők is tegyék meg ugyanezt. Azok a rajongók, akik a kampány ideje alatt vért adnak, exkluzív Add a Véred a Trónért pólót kapnak a készlet erejéig.