Megjelent a Westend nyomtatott magazinja, az IKON téli száma. Lapozz bele!

img

Ugyan az ünnepeknek már vége, tovább dübörög a téli szezon! Vedd kezedbe az IKON magazin téli számát, és merülj el kedvenc üzleteid kínálatában!
 
A kiadvány címlapján ezúttal egy igazi családdal szeretnénk megidézni a régmúlt telek szellemét. Azokat az időket, amikor még gyertyafény világította be a szobákat, hangos kacajok töltötték meg a levegőt a hegyoldalakon szánkózó gyerekek zajától és finom illatok fogadtak minket belépve az otthon melegébe.
 
Ha kíváncsi vagy erre a hangulatra és arra, mit üzen neked Dobó Ági és a KisCsalád, nincs más dolgod, minthogy a Lara nevű ingyenes mobilapplikáció és a telefonod kamerájának segítségével megszólaltasd Őket!
 
Töltsd le a Larát, és hallgasd meg, mit üzennek Kisék az első oldalról!
 
A külcsín megfog a belbecs megtart!
 
Érdemes tovább lapoznod, hiszen a 6. oldaltól egy interjút is olvashatsz Dobó Ágival, aki azt is elárulja, hogyan ünnepelt a KisCsalád.
 
Idén télen nem kell elvonulnod, hogy téli álmot aludj!
 
A szezon irányzatai ugyanis nem engedik, hogy elbújj. Jönnek a színek, minták és persze az ünnepekre való tekintettel a csillogás! Ha inspirációt merítenél, megteheted az IKON magazin 20. oldalától a 35. oldalig.
 
Ugorj bele a télbe!
 
Te is aggódsz, hogy az enyhe őszi időjárásnak meg lesz még a böjtje?
Lepd meg magad téli kiegészítőkkel: egy meleg és puha sál, finom illatok, nyugtató krémek és egy jó könyv elengedhetetlen tartozékai ennek az időszaknak.
Azonban, ha mégis inkább szembe mennél a zord téli időjárással, akkor lapozd át programajánlónkat, nincs is ennél jobb alkalom egy moziestre!
A kínálat pedig bőven tartogat lehetőségeket egészen az Egy nap című magyar filmtől, a neves divattervező, Alexander McQueen-ről szóló dokumentumfilmig.
 
Keresd az ingyenes IKON magazint az infópultjainknál vagy olvasd online ITT!