Új H&M férfikollekciók Justin Bieberrel és The Weeknd-del


Új H&M férfikollekciók Justin Bieberrel és The Weeknd-del

Az őszi időszakban mindig sok új ruhakollekció érkezik az üzletekbe: a H&M ebben a hónapban két vadonatúj férfikollekciót mutat be a nagyközönségnek.


A „The Purpose Tour” kollekció sikerére való tekintettel, ősszel egy új Justin Bieber turnékollekciót mutat be a H&M „Stadium Tour” néven. Az egyedi designnal tervezetett színes pólókat, pulcsikat és nadrágokat tartalmazó kollekciót Justin csapata a H&M-mel közösen tervezte. A kollekció a kijelölt üzletekben és online is kapható!

Idén tavasszal debütált a „Spring Icons selected by The Weeknd” kollekció, a világhírű zenész és a H&M első kollaborációjának eredményeképp. Ezúttal az őszi szezonra készítettek egy férfiruha kollekciót, amely a szezon elengedhetetlen darabjait tartalmazza.

A kollekció már kapható a férfirészleggel rendelkező H&M üzletekben.

 „Fantasztikus volt látni azt, hogy az embereknek mennyire tetszett az első közös kollekcióm a H&M-mel. Egész nyáron, minden koncertemen láttam embereket ahogy ennek a kollekciónak a darabjait viselik, és ez a közösségi érzés az, amit igazán szeretek a divatban. Szuper, hogy a H&M-mel egy ilyen világot alkothattunk, éppen ezért nagy lelkesedéssel dolgoztam a második kollekción is. Ez a lelkesedés pedig még tovább vitt, és még különlegesebb darabokhoz vezetett.” – mondta The Weeknd.

A H&M és The Weeknd közös kollekciójába olyan kulcsdarabok kerültek, mint a bomberdzseki, a parka, a kapucnis pulóver vagy a hosszúujjú póló, és mindegyiken The Weeknd neve, vagy a már megszokott XO felirat szerepel. A kollekció meghatározó színe a fekete és a fehér mellett a lila lett, amely igazán egyedivé varázsolta az énekes nevével fémjelzett ruhákat.

Keresd a kollekciót a H&M-ben ;)