Ünnepi évszak, ünnepi kiadás – megjelent a WestEnd nyomtatott magazinja, az IKON téli száma

img
Eljött az év legpörgősebb, egyben pedig legbékésebb időszaka.
Ha te is így érzed, akkor itt az idő, hogy megállj kicsit és hátra dőlj, hogy aztán összeköthesd a kellemest a hasznossal:
Vedd kezedbe az IKON magazin téli számát és merülj el kedvenc üzleteid kínálatában!
 
Nem kell tovább törni a fejed a karácsonyi ajándékok és az ünnepi öltözet miatt, hiszen rengeteg inspirációt hoztunk idén is az ünnepekre!
 
A kiadvány címlapján ezúttal egy igazi családdal szeretnénk megidézni a régmúlt ünnepek szellemét. Azokat az időket, amikor még gyertyafény világította be a szobákat, hangos kacajok töltötték meg a levegőt a hegyoldalakon szánkózó gyerekek zajától és finom illatok fogadtak minket belépve az otthon melegébe.
 
Ha kíváncsi vagy erre a hangulatra és arra, mit üzen neked Dobó Ági és a KisCsalád, nincs más dolgod, minthogy a Lara nevű ingyenes mobilapplikáció és a telefonod kamerájának segítségével megszólaltasd Őket!
 
Töltsd le a Larát, és hallgassd meg, mit üzennek Kisék az első oldalról!
 
A külcsín megfog a belbecs megtart!
 
Érdemes tovább lapoznod, hiszen a 6. oldaltól egy interjút is olvashatsz Dobó Ágival, aki azt is elárulja, hogyan ünnepel a KisCsalád.
 
Idén télen nem kell elvonulnod, hogy téli álmot aludj!
 
A szezon irányzatai ugyanis nem engedik, hogy elbújj. Jönnek a színek, minták és persze az ünnepekre való tekintettel a csillogás! Ha inspirációt merítenél, megteheted az IKON magazin 20. oldalától a 35. oldalig.
 
Ünnepi menü
 
A varázslatos karácsonyi illatok, az otthon melege és a várakozás izgatottsága mindenkit megérint és különleges dolgokkal készül az ünnepre. Fantáziadús receptjeink azok számára ajánlott, akik szeretnék egy kicsit különlegesebbé tenni a hétköznapi fogásokat, viszont nem kívánnak órákat tölteni a konyhában.
A nagy karácsonyi kajadömpingben jól megfér egymás mellett saláta és kacsacomb, desszertnek pedig a kakaós kuglóf, ha pedig elfáradtál volna, nincs másra szükséged, mint egy tökéletes kávéra!
 
Ugorj bele a télbe!
 
Te is aggódsz, hogy az enyhe őszi időjárásnak meg lesz még a böjtje?
Lepd meg magad téli kiegészítőkkel: egy meleg és puha sál, finom illatok, nyugtató krémek és egy jó könyv elengedhetetlen tartozékai ennek az időszaknak.
Azonban, ha mégis inkább szembe mennél a zord téli időjárással, akkor lapozd át programajánlónkat, nincs is ennél jobb alkalom egy moziestre!
A kínálat pedig bőven tartogat lehetőségeket egészen az Egy nap című magyar filmtől, a neves divattervező, Alexander McQueen-ről szóló dokumentumfilmig.
 
Keresd az ingyenes IKON magazint az infópultjainknál vagy olvasd online ITT!