Utolsó pillanatos ajándékötletek a Springfieldtől

Bár elméletben csodásan hangzik, hogy idén minden meglepetést megveszünk előre, az év végi teendők és a folyamatos halasztgatás miatt gyakran az utolsó pillanatokban jutunk el a vásárlásig. Aranyvasárnapig még nincs minden veszve: a Springfield most segít, hogy még karácsony előtt pár nappal is megtaláljuk a tökéletes ajándékot. 
 
Vegyünk élményt!
Az elmúlt években a tárgyi meglepetések helyett egyre népszerűbb az élmények ajándékozása - ráadásul ahhoz, hogy egy jó programot találjunk, nem is kell órákig sorban állni vagy aggódni amiatt, hogy az utolsó darabot pont előttünk veszik meg. Legyen szó kirándulásról, kulturális rendezvényről vagy akár egy kiszabaduló szobáról, a közös időtöltéssel sokkal több örömteli pillanatot okozhatunk, mint bármelyik illatos füstölőcsomaggal.  
 
Menjünk el közösen vásárolni!
A ruhavásárlás mindig rizikós: még ha a méretet el is találjuk, igen csekély az esély arra, hogy a stílus és a fazon is stimmeljen. Épp ezért menjünk el a szeretteinkkel egy közös bevásárló-túrára: a Springfieldnél például a legújabb, vastag téli kabátok mellett az elegáns és kényelmes karácsonyi öltözékeket is megtalálhatjuk. A nézelődések közben pedig belefér egy-egy pohár forralt bor vagy kürtős kalács, így igazi élménnyé válik a vásárlás.
 
Fel a köténnyel!
Akár mi magunk is elkészíthetjük a tökéletes ajándékot – persze nem kell a gyerekkori barkácsolós élményekre gondolni, amikor a papíron kívül minden ragadt és az eredmény leginkább egy galacsinra emlékezetett. Helyette irány a konyha: számtalan olyan egyszerű és praktikus receptet találhatunk, amelyekkel ínycsiklandó süteményeket vagy sós falatokat varázsolhatunk. Ha pedig szeretnénk biztosra menni, keressünk egy klasszikus tojáslikőr receptet: ez ajándékként vagy karácsonyi aperitifként is tökéletes lehet. 
 
És mit vegyünk fel karácsonykor?
Az ünnepi időszakra nehéz megtalálni azokat a ruhadarabokat, amelyek egyszerre komfortosak, alkalomhoz illőek és a hideg időben a megfelelő védelmet nyújtják. A Springfieldnél a márka védjegyeként ismert, kényelmes ruhák mellett megtalálhatjuk az elegánsabb fazonokat is: fekete, díszes kisruhákat; aranyszálas garbókat és kifinomult overallokat. Válasszunk hozzá egy hangsúlyos fülbevalót vagy díszes táskát, és kész is a tökéletes karácsonyi szett!