Valentin napi ajánlat a Kiehl's üzletében


Február elején már minden a Valentin napról szól: körülöttünk minden rózsaszín ködbe borul, és már alig várjuk, hogy együtt töltsük ezt a különleges napot a nagy Ő-vel. A Kiehl’s segít abban, hogy még tökéletesebb legyen ez a nap! Az üzletben mindenki számára megtalálhatod a tökéletes meglepetést, ráadásul Valentin napi csomagok összeállítására is lehetőséged van. Egy ilyen csomag biztosan megdobbantja majd választottad szívét!

A Kiehl’s idén még egy meglepetéssel várja vásárlóit: ha február 7-14. között 15 000 Ft felett vásárolsz az üzletben, megajándékoznak egy Lip Balm #1 ajakápolóval, mely könnyed, édes ápolást biztosít ajkaidnak.

Ráadásként most részt vehetsz egy ingyenes bőrkonzultáción, mely során még többet megtudhatsz a bőrödről, megismerheted bőrtípusodat, illetve felteheted bőrápolással kapcsolatos kérdéseidet, ráadásul 5 kismintát is kapsz ajándékba.

Látogassatok el a Kiehl’s üzletbe és ünnepeljétek a Valentin napot a New York-i márka különleges bőrápolási termékeivel körülvéve!