VI. Vegan Food Fest - A növényi ételek ünnepe, a város tetején, a WestEnd Millennium Tetőkerten

img

Kíváncsi vagy hogyan lesz egy tradicionális ételből vegán fogás? Ennél egy vegán jégkrémet, de nem tudod hova menj érte? Sütiznél egy jót, de nem találsz növényi finomságot sehol? Betolnál egy jó kis növényi hamburgert, vagy egytálételt? Nem tudod, hogy milyen lehet a fermentációval készült növényi sajt? Kíváncsi vagy milyenek a nyersvegán főételek és desszertek? Szeretnél otthon állatkísérlet-mentes tusfürdővel tisztálkodni? Meghallgatnál pár előadást növényi étrend témában?

Ne keresgélj tovább, szeptember 20 és 23 között a WestEnd Millennium Tetőkerten a helyed, hiszen ott kerül megrendezésre a VI. Vegan Food Fest, ahova a magyar vegán és vegánbarát éttermek, bisztrók, food truckok és cukrászdák apraja-nagyja kitelepül és Te mindent egy helyen kipróbálhatsz. Ráadásul a rendezvényre kitelepülő éttermek mindegyike egy olyan fogással készül, amellyel sem a rendezvény előtt sem a rendezvény után nem találkozhatsz!

Gyertek el a családdal vagy a haverokkal és találkozzunk a VI. Vegan Food Festen szeptember 20 és 23 között a WestEnd Millennium Tetőkerten, hogy négy napig hódolhassunk a növényi ételek sokszínűségének.

 

Kapcsolat: info@veganfoodfest.hu

Helyszín: 1062. Budapest, Váci út 3. (WestEnd Millenium Tetőkert)

Dátum: 2018. szeptember 20-23.

Nyitvatartás:

Csütörtök: 12:00-tól 22:00-ig

Péntek – szombat – vasárnap: 10:00-tól 22:00-igBelépő: HELLÓ!
Ott találkozunk!