VIII. Vegan Food Fest - A növényi ételek ünnepe!

img

Találkozzunk immár nyolcadik alkalommal Magyarország első, tisztán növényi gasztrofesztiválján, a Vegan Food Festen, ahol négy napon keresztül élvezhetitek a növényi ételekkel járó ízkavalkádot.
Kóstolnád hazai és határon túli ételkülönlegességek növényi alternatíváit? Lehűtenéd magad egy tejmentes fagyival? Nem tudod elképzelni, milyen egy vegán hamburger vagy hotdog? Szereted a tápláló, nyers ételeket és a superfoodokat? Megkóstolnád pár magyaros fogás vegán változatát? Bűntudatmentes édességre fáj a fogad? 
Igen? Akkor a VIII. Vegan Food Festen a helyed! Szeptember 12. és 15. között vegán és vegánbarát éttermek, cukrászdák, street foodosok várnak Rád, hogy neked egyéb dolgod ne legyen, csak élvezkedni a gasztroforgatagban. 
Miért kihagyhatatlan a rendezvény?
Nos, ha nem lenne elég, hogy Magyarország első vegán gasztrofesztiváljáról van szó, akkor eláruljuk, hogy ennél többet is tartogatunk nektek. Ahogyan eddig, úgy a VIII. Vegan Food Festen is olyan egyedi ételekkel is készülnek a kiállítók, amelyet sem a rendezvény előtt, sem a rendezvény után nem kóstolhatsz majd náluk. Elég csábító?
Találkozzunk szeptember 12. és 15. között a WestEnd City Center Millenium Tetőkertjén, és búcsúztassuk növényi ételek társaságában a nyarat.