WestEnd Állásbörze 2017 -Programok

WestEnd PályaUdvar
Állásbörze – 2017. április 21-22.


Érdekel a kereskedelem világa? Akkor jó helyre érkeztél!
Látogass el a WestEnd Millennium udvarába április 21-én és 22-én, hiszen a WestEnd PályaUdvaron mindent megtudhatsz, amire szükséged lehet a helyes pályaválasztáshoz.
Munkát keresel és szeretnél kellőképp felkészülten megjelenni az állásinterjún? Érdekelne, hogy mik azokat a pontok, amikre ilyen esetekben figyelned kell?

Akkor ne habozz, látogass el a WestEnd City Center állásbörzéjére, ugyanis nálunk minden kérdésedre választ kaphatsz!

A hasznos előadások mellett lehetőséged lesz személyes tanácsadásra, beszélgethetsz olyan kiállító kereskedelmi partnerekkel, mint a KFC, Starbucks, Pizza Hut, OTP, ECCO cipő vagy éppen az Inditex csoport melyhez a WestEndben is megtalálható Zara, Pull&Bear, Stardivarius, Bershka vagy éppen a Massimo Dutti üzletek tartoznak.


Április 21-én, valamint 22-én HR és PR szakemberek tartanak előadásokat arról, mi a titka a szakmán belüli hatékonyságnak. A mindenre kiterjedő előadások mellett önéletrajz-írási tréningekkel, IQ és EQ tesztekkel, próba interjúkkal és sok más gyakorlattal várunk a WestEnd Millennium udvarában!
Keresd Faliújságunkat is, ahol a WestEndben található éppen aktuális álláslehetőségek közül válogathatsz!

Előadások:
április 21. péntek

14:00-14:30 Mire jó egy állásbörze? Bányai Nikoletta előadása
14:45-15:00 Sikertörténet
15:15-15:45 Álláskeresői praktikák karriered beindításához - Hadas Helga HR tanácsadó, business és karrier coach előadása
16:00-16:10 Vállalati prezentáció
16:25-16:55 Így mutatkozz be 1 percben leendő munkaadódnak! - Sélei Annamária HR szakértő, tréner előadása
17:10-17:25 Sikertörténet
17:40-18:10 Több éve vagy a munkaerőpiacon? Élj új lehetőségekkel! - Müller Helga Restart-Up társalapító, operatív vezető előadása
18:25-18:35 Vállalati prezentáció
18:50-19:20 Te is alkalmas vagy a pozíció betöltésére! – Timár Krisztina állásszerző- és karrier tréner
19:35-20:05 10 nélkülözhetetlen tipp a sikeres bértárgyaláshoz - Bartos Marianna előadása


április 22. szombat

10:30-11:00 Erre biztosan számíthatsz a kiválasztási folyamat során!- Schaffer Beáta előadás
11:15-11:45 Milyen egy „jó” önéletrajz? - Szalay-Kocsis Anita előadása
12:00-12:15 Sikertörténet
12:30-13:00 5 dolog, ami nem csak a sikeres állásinterjúhoz nagy segítség!- Zeisky Ákos előadása
13:14-13:45 Reális bérek, juttatások 2017-ben - Szűcs István karrier coach és szervezetfejlesztési tanácsadó előadása
14:00-14:15 Sikertörténet


Előadóinkról:

Bányai Nikoletta: Közgazdász diplomája megszerzése után adózás területen kezdett dolgozni először az Ernst&Young-nál, majd a Diageo-nál. Másfél év elteltével újratervezte a karriejét. Fél éve dolgozik a Frissdiplomás Kft.-nél a marketing csapatban, ahol elsősorban a céges kommunikációval foglalkozik, emellett részt vesz rendezvények szervezésében, lebonyolításában is. Elmondása szerint Ő megtalálta a helyét. Ha Te még keresed, találkozz vele is a WestEnd Állásbörzén!

Hadas Helga: A BME Gazdaságtudományi karán, HR menedzserként végzett. Több mint tíz éve dolgozik országos szinten különböző HR projekteken. Személyzeti tanácsadóként éveken át segített az álláskeresőknek és a cégeknek egymásra találni. A Trenkwalder Kft- nél eltöltött évek során, 2007-ben megkapta az év tanácsadója díjat. Szakmai tudásával és a területen szerzett információival 6 éve, üzleti, vezetői és karrier coachként is segíti az álláskeresőket valamint a hozzá forduló cégek vezetőit. Négy évvel ezelőtt hozta létre munkatársával, Csikós-Nagy Katalinnal a Job Evolution Nonprofit Kft.-t. Célja munkaerő-piaci információkat, ismereteket átadni az álláskeresőknek, pályaválasztóknak és közelebb hozni egymáshoz a munkaerő-piac szereplőit. Karrier programja, a JOB GPS, az álláskeresőknek, karrierváltóknak segít.
További információ: http://www.jobevolution.hu/

Sélei Annamária: HR szakértőként és trénerként multinacionális – és nagyvállalatok munkáját segíti szervezetfejlesztési és HR területen. Szakmai pályafutása alatt több mint 1000 embert interjúztatott. Az egyik legnívósabb személyzeti tanácsadó cégnél dolgozott fejvadászként, majd 7 évig a drogeriemarkt Kft. HR vezetője volt. A Budapesti Kommunikációs Főiskola CSR szakirányának oktatójaként, a vállalatok társadalmi szerepvállalásának elterjesztéséhez és a jövő CSR szakembereinek képzéséhez immár 6. éve járul hozzá. A szakma legnívósabb lapjának, a HR Magazinnak kkv rovatvezetője volt, 2011-től a budapesti Corvinus Egyetem meghívott előadójaként, valamint az Effemine Egyesület mentoraként segíti a fiatal pályakezdő nőket. A Humán Szakemberek Országos Szövetségének elnökségi tagjaként tevékenykedik.

Müller Helga: Folyamatmenedzsment tanácsadóként, szervezetfejlesztőként, coachként sorra botlom bele a cégek működését nehezítő generációs problémákba. A ma kevésbé trendi középkorúak kiszorulásával mérhetetlen tudás és tapasztalat vándorol ki a szervezetekből, miközben még tettre kész szakemberek keresik, hogy hol építenének értékeikre. Vezetői és projektmenedzseri tapasztalatommal a hídépítést szeretném segíteni. www.restart-up.hu

Tímár Krisztina: Krisztina diplomásoknak segít önéletrajz írásban, interjú felkészülésben és internetes álláskeresési technikákat is oktat.
A HR szakmát a legapróbb részletekig ismeri, hiszen különböző cégek HR-eseként már több mint 13 éve dolozik. Jelenleg egy nemzetközi informatikai cég HR vezetője, de munkája mellett évek óta segíti az álláskeresőket.
Ingyenesen elérhető online tanfolyamán és videó tréningjén már több ezer álláskereső vett részt, de Krisztina személyes tanácsadást és élő képzéseket is tart azoknak, akik gyorsabban akarják megtalálni az új állásukat.
Weboldal: timarkrisztina.hu

Bartos Marianna: Több mint 20 éves multinacionális vállalatoknál (Mars,Johnson&Johnson, Sió-Eckes) szerzett tapasztalattal rendelkezik, ebből 10 évet értékesítésben dolgozott és több mint 10 éve HR vezetőként tevékenykedik, jelenleg az Országos Dohányboltellátó kft 720 fő feletti szervezetét irányítja HR vezetőként.
Pályafutása során dolgozott tanácsadói oldalon is: a Gerilla Önéletrajz Műhely senior karrier-tanácsadójaként segítette az álláskeresőket pályaorientáció, önéletrajzírás és állásinterjú technika területén.

Schäffer Beáta: több évtizedes, banki és multinacionális cégeknél szerzett vezetői tapasztalatai alapján fordította figyelmét a vezetőfejlesztés irányába az utóbbi öt évben. A különböző generációk hatékony együttműködésével foglakozik, az "IFJÚ TITÁNOK - Vezetőknek az Y generációs vezetőkről " és "A LEGIFJABB TITÁNOK - Vezetőknek a Z generációs munkavállalókról " - című könyvek szerzője. Küldetése a tehetséges fiatal vezetők fejlesztése. Kiemelt figyelmet fordít a személyre szóló coachingra, az együttműködés, a hatékony networking fejlesztésére, a rezilencia erősítésére és a konfliktushelyzetek tudatos kezelésére, de outplacement- és karrier-coaching támogatást is kínál.

Szalay-Kocsis Anita: 2014 óta dolgozik PR munkatársként a Frissdiplomás Kft. csapatában, ahol a kommunikáció koordinálásáért és szöveges tartalmak előállításáért felelős. Az évek alatt számtalan riportot és interjút készített még pályájuk elején járó fiatalokkal, illetve sikeres karriert befutott, elismert szakemberekkel egyaránt. Saját pályafutása mellett így rengeteg eltérő életút kihívásával és megpróbáltatásával ismerkedett meg. Ezekből a tapasztalatokból táplálkozva rendszeresen publikál karrierépítést támogató cikkeket, és tart előadásokat középiskolásoknak és egyetemistáknak.

Zeisky Ákos: a Creative ESSENTIA aZ Kft. ügyvezetője nap, mint nap segíti az embereket, a vezetőket és a vállalkozásokat, hogy kiemelkedjenek a tömegből, megmutathassák egyediségüket és sikerre vihessék a terveiket, céljaikat, ezáltal teljesebb, boldogabb, sikeresebb életet élhessenek.
www.EMBERBOLaLEGJOBBAT.hu

Szűcs István: 10 éve foglalkozik a munkaerőpiac szinte minden szegmensével az álláskeresők és pályaváltók fejlesztéstől, a toborzás, kiválasztási rendszerek kialakításán át, a szervezetfejlesztési tanácsadásig. Karrier tanácsadóként, több mint 1000 ügyfelet volt szerencséje kísérni, egyéni tanácsadásokon és tréningeken. Ez idő alatt az egyik fő tapasztalat, ha bárki időt és energiát fektet abba, hogy megtalálja a saját útját a munkaerőpiacon, akkor biztosan el is tudja érni a kitűzött célt.

Az előadótér programjai a Frissdiplomas.hu támogatásával valósultak meg.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK: