WestEnd applikáció

 

MIRE JÓ A WESTEND APP?

Mindenre!

Három dolog szükségeltetik ahhoz, hogy forradalmasítsd a WestEndben való életformádat. Na jó, négy. Egy működő mobiltelefonon kívül nincs szükséged másra, mint létrehozni az internetkapcsolatot a telefonodon – amely akár a WestEnd ingyenes WiFi-jének segítségével is megtehető - majd bekapcsolni a bluetooth és a GPS funkciókat.

Innentől kezdve olyan egyszerűen teheted nagyszerűvé a bevásárlásokat, amennyire a legszebb álmaid engedték.

Folyton eltévedsz a mélygarázsokban?

Hát mostantól nem fogsz. A WestEnd app segítségével csupán annyit kell tenned, hogy megjelölöd a pozíciódat az alkalmazáson belül, a parkolás után. Ha pedig kész vagy a vásárlással is, az applikáció gond nélkül visszavezet az autódhoz!

Kígyózó sorok a plázatérkép képernyőjénél?
Elképzelésed sincs, hol van a bolt amit keresel, pedig csak öt perc lenne megvenni, amiért jöttél. Köszönhetően a térkép funkciónak, egy percet sem kell várnod, hogy megtudd, merre van az üzlet, amit keresel.

Töltsd le az appot és használd, miközben nálunk jársz!

Sőt, most a Szigetre is eljuthatsz az appal. Lőj magadról egy szelfit az appban, a WestEnd Facebook csatornáján pedig a játékra invitáló poszt alá töltsd fel kommentben. Ezután várj, mi pedig jó hírekkel szolgálunk majd, ha úgy állnak a csillagok.

Töltsd le itt a WestEnd appot, ha IOS-ES KÉSZÜLÉKED VAN! LETÖLTÉS
Töltsd le itt a WestEnd appot, ha ANDROIDOS KÉSZÜLÉKED VAN! LETÖLTÉS

Mondj igent a WestEnd appra és egy új vásárlási korszak kezdetére!