WestEnd Tekerem

Az Április 22-én rajtoló V4-ek kerékpárversenyének alkalmából érdemes lesz ellátogatnod hozzánk, hiszen fantasztikus programokkal várunk!

Bajnokok reggelije
Az élet már a délelőtti órákban elkezdődik majd, hiszen 10:00-tól egy könnyed, egészséges biciklis reggelivel várjuk a sport szerelmeseit, akik maguk állíthatják össze tojásrántottájukat, így garantáltan erős kezdése lehet a napodnak!

V4 start és Trial bemutató
A versenyzők délben startolnak, ám ezen kívül is szuper izgalmas biciklis attrakciókkal készülünk: 10:30-kor, 13:00-kor és 14:00-kor is trial bemutató vár rátok! Látványos attrakciók, gravitációra fittyet hányó versenyzők, és biciklik minden mennyiségben! Ne hagyd ki!

Biciklis börze és aukció
A biciklis napnak lesz egy állandó eleme is, amely kis üzleti érzékkel még pénzkereseti forrásként is funkcionálhat hozdd el leselejtezett, régi biciklidet, vagy csak gyere el, hogy megtaláld az igazit, és csapj le álmaid bringájára! Széles kínálat, szakértők és kiegészítők várnak minden mennyiségben! A jótékonykodásról sem feledkezünk meg: biciklis aukció is színesíti a napi programot, amelynek licitjéből befolyt összeget a rászoruló családok részére juttatjuk el.
A biciklis aukcióról befolyt összeget a StrikeBike charitynek ajánljuk fel
http://strikebike.hu/hogyan-segithetsz/

Városi Kéktúra
A nap egyik fénypontja világ első városi Kék Túra: 5 percenkénti indulásokkal kell eljutni 5 állomásra, hogy akár családilag, akár csapatban, akár egyénileg teljesítsük a távot. Az állomásokon várakozó hostessek pecsétjei értékes ereklyeként szolgálnak majd a rövidke túrán. A kiindulópontként és végcélként is szolgáló WestEnd előtti területen kirakott urnába érdemes bedobni a lepecsételt füzetet telefonszámmal és névvel, hiszen értékes nyeremény a jutalom: a játék fődíját egy 100.000 forint értékű Csepel vásárlási utalvány.

Regisztráció és jelentkezés: itt Green Day – Radio Rock
Tekerj a Green Dayért a V4 Kerékpárverseny kívánságműsoron 10-től a Westend Tekerem Napon!
Tegyél a környezetedért, és közben nyerj jegyet a Green Day koncertre! Ha ügyes vagy, és a helyszínen elhelyezett szobabiciklivel pontosan kitekered a Radio Rock frekvenciáját, vagyis 95,8 métert, akkor páros belépőt nyerhetsz a júniusi Green Day koncertre!

Ezen kívül is számos meglepetéssel készülünk Nektek, a nap végén pedig a Basket Case és a Green Day tribute zenekarának koncertjeivel zárjuk az eseményt!
Gyere és bulizz velünk április 22-én!