Inspirációk

"A stílus örök, a divat változik..."- tartja a mondás, ezért mi mindent megteszünk, hogy ez a lenyűgőzően gyors ütemben haladó iparág téged is elkápráztathasson. Vendégszerkesztőnk segítségével bepillantást nyerhetsz a legújabb trendek mögé, útmutatót kapsz a vásárláshoz, legyen szó akár ruhákról, akár sminkekről, sőt, még össze is gyűjtjük Neked a termékek és üzletek listáját, hogy még könnyebben megvásárolhass mindent ami elnyeri a tetszésed!  Igazi stíluskalandokkal várunk az Inspirációk rovatunkban. 

Anyák napja a WestEndben

Mit is mondhatnánk akkor, amikor minden év májusának legelső vasárnapján belemeredünk annak a nőnek a szemébe, akinek életünket és ennél sokkal többet köszönhetünk?! A kérdés természetesen költői. Néha, pár tett, vagy éppen gesztus többet mondhat ezer szónál. A WestEndben minden lehetőséged megvan arra, hogy a létező legszínesebb módon nyilváníts köszönetet, életed legfontosabb emberének!

 

Tovább

A nőnap programpalettája

Az ajándékok, édességek és virágok már becsomagolva a hölgyek számára. Az egyetlen, ami még nyitott kérdés, hogy hová vigyük életünkben szívünknek kedves hölgyeinket. Cikkünkben megpróbálunk segítséget nyújtani a felmerülő kérdést illetően. Összeszedjük nektek azon helyek legjobbjait, ahol élvezetesebbé tehetitek a nőnapi varázslatos hangulat pillanatait. TOP 3 összeállításunkból érdemes, akár egy este alatt mind a hármat kihasználni, hiszen valljuk be, egy évben egyszer van nőnap.

Tovább

Outfit kisokos: a tökéletes öv

Övünk elsődleges funkciója, hogy nadrágunkat rajtunk tartsa, másodlagosan pedig öltöztet minket. Nézzük hát mely nadrágszíjak dukálnak a különböző öltözetekhez. Válogatásunk segítségével könnyebb lesz megtalálni a kulcsdarabokat, és nem megy a praktikusság a stílusos megjelenés rovására sem. Lássuk, mik azok az alapvető tudnivalók, amelyek alapján érdemes elindulnod vásárolni:

Tovább