Inspirációk

"A stílus örök, a divat változik..."- tartja a mondás, ezért mi mindent megteszünk, hogy ez a lenyűgőzően gyors ütemben haladó iparág téged is elkápráztathasson. Vendégszerkesztőnk segítségével bepillantást nyerhetsz a legújabb trendek mögé, útmutatót kapsz a vásárláshoz, legyen szó akár ruhákról, akár sminkekről, sőt, még össze is gyűjtjük Neked a termékek és üzletek listáját, hogy még könnyebben megvásárolhass mindent ami elnyeri a tetszésed!  Igazi stíluskalandokkal várunk az Inspirációk rovatunkban. 

Öltözz úgy, akár egy soul ikon!

Marge nem pusztán a színpadon magával ragadó, de mint kiderült, öltözködni is remekül tud. Aki az IKON magazinban tüzetesen megvizsgálta Marge szettjeit, az egy egészen laza, mégis egészségesen merész stílussal találkozhatott.

Tovább

Fesztiválra várva

Már javában tart a fesztiválszezon, cikkünkből megtudhatod, mitől leszel Te a legjobban öltözött fesztiválozó!

Tovább

Anyák napja a WestEndben

Mit is mondhatnánk akkor, amikor minden év májusának legelső vasárnapján belemeredünk annak a nőnek a szemébe, akinek életünket és ennél sokkal többet köszönhetünk?! A kérdés természetesen költői. Néha, pár tett, vagy éppen gesztus többet mondhat ezer szónál. A WestEndben minden lehetőséged megvan arra, hogy a létező legszínesebb módon nyilváníts köszönetet, életed legfontosabb emberének!

 

Tovább

A nőnap programpalettája

Az ajándékok, édességek és virágok már becsomagolva a hölgyek számára. Az egyetlen, ami még nyitott kérdés, hogy hová vigyük életünkben szívünknek kedves hölgyeinket. Cikkünkben megpróbálunk segítséget nyújtani a felmerülő kérdést illetően. Összeszedjük nektek azon helyek legjobbjait, ahol élvezetesebbé tehetitek a nőnapi varázslatos hangulat pillanatait. TOP 3 összeállításunkból érdemes, akár egy este alatt mind a hármat kihasználni, hiszen valljuk be, egy évben egyszer van nőnap.

Tovább

Outfit kisokos: a tökéletes öv

Övünk elsődleges funkciója, hogy nadrágunkat rajtunk tartsa, másodlagosan pedig öltöztet minket. Nézzük hát mely nadrágszíjak dukálnak a különböző öltözetekhez. Válogatásunk segítségével könnyebb lesz megtalálni a kulcsdarabokat, és nem megy a praktikusság a stílusos megjelenés rovására sem. Lássuk, mik azok az alapvető tudnivalók, amelyek alapján érdemes elindulnod vásárolni:

Tovább