Parkolás

 A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes, kamerákkal megfigyelt parkolóházból és mélygarázsból gyorsan, kényelmesen juthatnak a bevásárlóközpont különböző pontjaira. A leírások és táblák mellett a garázsszolgálat tagjai és a parkolóban szolgálatot teljesítő őrök is szívesen állnak rendelkezésre bárminemű kérdés esetén.  

ELEKTROMOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK

A WestEnd City Center ebben az évben is nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos életmód népszerűsítésére, így az E-Mobility Network keretén belül elköteleztük magunkat mobilitás magyarországi támogatására. A töltők használata ingyenes.

Tovább

NATURWASH AUTÓTISZTÍTÓ

Alap, extra, prémium és prémium plus külső, belső, vagy külső-belső autómosásainkat tudják a Kedves Ügyfelek igénybe venni.

Tovább

Parkolás

A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes, kamerákkal megfigyelt parkolóházból és mélygarázsból gyorsan, kényelmesen juthatnak a bevásárlóközpont különböző pontjaira. A garázsszolgálat tagjai és a parkolóban szolgálatot teljesítő őrök szívesen állnak rendelkezésre bárminemű kérdés esetén.

Tovább

Mozgáskorlátozottak részére

A WestEnd City Center útvonalai, liftjei, parkolói és bejáratai 100%-osan akadálymentesítettek. Autóval érkező mozgáskorlátozott vendégeink előzetes regisztráció esetén ingyenes parkolóhelyet vehetnek igénybe.

Tovább