Szolgáltatás

img

MOL Bubi

A MOL Bubi közbringarendszer legújabb állomása a WestEnd előtt,  a Váci úti promenádon, a Hilton Budapest City bejárata mellett található.

Tovább

Házirend

A WestEnd City Center bevásárlóközpont házirendjét az alábbiakban olvashatod.

Tovább

Nyitvatartás

Szereted a város nyüzsgését? Imádod a felhajtást, jó kiszolgálást és nagy választékot? 

Látogass el az ezerszínű WestEnd-be egy ebédre, mozira, shoppigolj vagy csak tarts egy kikapcsolódó sétát az üzletek között. Érdemeld meg a WestEnd-et néha és élvezd az időt, ami itt, csak a tiéd. 

 

Tovább

Információ

Kérdésed van a bevásárlóközponttal, egy szolgáltatásunkkal vagy épp egy üzlettel kapcsolatban? Keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén! 

 

Tovább

Kapcsolat

A WestEnd City Center esetében fontos telefonszámokat és egyéb elérhetőségeket összegyűjtöttük, hogy könnyen elérhető legyen mindenki számára.

Tovább

Megközelítés

Köszönhetően központi elhelyezkedésének, a legtöbb út a WestEndbe vezet, legyen szó autóról, tömegközlekedésről vagy épp gyalog. Alább olvashatjátok, hogyan juthattok el hozzánk a leggyorsabban, legegyszerűbben.

Tovább

Információs pultok

Információs pultjaink az alábbi nyitvatartással állnak rendelkezésükre:

Ferdinánd tér (I. emelet) – Hétfő  - Szombat: 10:00 - 20:00, Vasárnap: Zárva

Millennium tér –Hétfő-Szombat: 10:00 - 20:00, Vasárnap: 10:00 - 18:00    

  

Tovább

Free wifi

A WestEndben elérhetővé vált a szabad wifi hálózat. A világhálótól másodpercek választanak el, sőt, a WestEnd üzleteit gyorsabban és könnyebben találhatod meg a hivatalos honlapon.

Tovább

Parkolás

A WestEndbe autóval érkező látogatóknak egy 1500 férőhelyes, több szintes parkolóház, illetve több szabadtéri parkolóhely is rendelkezésükre áll, ahol biztonságban tudhatják autójukat, amíg ők vásárolnak vagy épp moziznak.

Tovább

Kerékpárosoknak

A WestEnd a környezettudatosság jegyében elhatározta, hogy elindítja a „WestEnd Zöldprogram”-ot, melynek egyik állomása a WEBI program, kifejezetten a kerékpárosok számára. Ismerd meg ezt a fantasztikus kezdeményezést!

Tovább

Elektromos töltőállomások

A WestEnd City Center ebben az évben is nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos életmód népszerűsítésére, így az E-Mobility Network keretén belül elköteleztük magunkat az elektromos mobilitás magyarországi támogatására.

Tovább

Ruhatár

Budapest Luggage Storage Westend

NYITVATARTÁS

H-V 9:00 – 21:00

Tovább

Baba-mama szoba

A Baba-Mama szobát a WestEnd, csatlakozva a nemzetközi felhíváshoz és elváráshoz a Magyar Védőnők Egyesülete szakmai segítségével alakította ki. A szoba a WestEnd emeleti szintjéről fölfelé, lifttel vagy lépcsőn közelíthető meg a Semiramis Tetőkertre kivezető kijárat irányába.

 

Tovább

WestEnd Tetőterasz

A WestEnd City Center Tetőteraszán gyorsan, és kevés energia-befektetéssel a szabadban érezhetjük magunkat a főváros közepén.

Tovább

WestEnd Vásárlási Utalvány

A WestEnd Vásárlási Utalvány kényelmessé és egyszerűvé teszi az ajándékozást. Az Információs Pultokban megvásárolható utalvány 2000, 3000, 5000 és 10.000 Ft-os címletekben kapható és a WestEnd több mint 100 üzletében korlátlan ideig levásárolható.

Tovább