× Átváltok a Westend applikációra

Keresd a kuponokat a Westend Appban

Szolgáltatások

Ajándékkártya

Gyere a Westend aluljárószintjének közepén található információs pulthoz. Válassz egy új típusú, mágnescsíkkal rendelkező kártyát és egy hozzá illő tokot. Az ajándékkártyák a 2.000 és 100.000 forint közötti tetszőleges összeggel tölthetők fel, ezer forintos léptékben. Az ajándékkártyára feltöltött összeg akár több részletben, a kibocsátástól számított 12 hónapon belül vásárolhatod le. A mágnescsíkkal rendelkező ajándékkártyát elfogadó üzletek listája változhat. 

Annak érdekében, hogy az Ajándékkártyát a Bevásárlóközpont minél több üzletében fel tudd használni a fizetéshez - 2023.05.22. napjától megújítottuk az ajándékkártyánkat. Az aktuális listájáért kattints ide!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a listában szereplő üzletekben a 2023.05.22. előtt vásárolt Westend digitális ajándékkártyádat nem fogadják el. Kérd az Információs Pultban dolgozó kollégák segítségét az ajándékkártya díjmentes cseréjében, mellyel akadály nélkül vásárolhatsz tovább.

Az ajándékkártya nem újratölthető és nem visszaváltható. Az Általános Szerződési feltételekről részletesebben itt olvashatsz!

Nagyobb összegű, céges vásárlás esetén kérjük, hogy írj egy emailt a parkolopenztar@westend.hu címre. 

A mágnescsíkkal nem rendelkező régebbi típusú - 2.000 Ft és 5.000 Ft címletű -  Westend ajándékkártyák 2024.10.31-ig illetve 2026. 12. 31-ig vásárolhatók le. Ezen típusú ajándékkártyákat elfogadó üzleteink listája eltér az új, mágnescsíkkal rendelkező kártyákat elfogadó üzletekétől. A mágnescsíkkal nem rendelkező ajándékkártyát elfogadó üzletek listáját  itt találod.

Applikáció

Szokj hozzá a jóhoz!

Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között a Westend appban!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása? 

·         személyre szabhatod kedvenc üzleteid listáját

·         válogathatsz a folyamatosan frissülő kedvezménykuponok közül

·         látogatásaid után pontokat gyűjthetsz, melyeket azonnali ajándékokra vagy további kedvezményekre válthatsz

·         regisztrálhatsz a parkolómodulba, mellyel kényelmesen, érintésmentesen és környezetbarát módon intézheted a parkolást

·         könnyen megtalálhatod kedvenc boltjaidat a térképes navigáció segítségével

·         elsőként értesülhetsz az aktualitásokról, eseményekről

 

·      

 

·        Mobilparkolás esetén az e-töltő szolgáltatás átmenetileg nem vehető igénybe.

A te telefonod, a te Westended. 

Letöltés

Bankkártya-elfogadás

Tudtad? A Westend összes üzletében és vendéglátóhelyén fizethetsz bankkártyával. A kényelmes és készpénzkímélő megoldásban partnerünk a MasterCard.

Baba-mama szoba

Nyitvatartás:

hétfő-vasárnap 11.00-19.00

Elhelyezkedés

A bevásárlóközpont 2. emeletén lévő baba-mama szoba minden nap 11.00-19.00 óra között áll a kisgyermekkel érkező látogatóink rendelkezésére. A Magyar Védőnők Egyesületének támogatásával kialakított helyiségben két kényelmes szoptató- és pelenkázószoba, és egy mosdó található. Egy gyors pelenkacserére pedig az épület több pontján is lehetőség van a gyermekmosdókban.

Ruhatár és csomagmegőrző

A Budapest Luggage Storage által üzemeltetett ruhatárban és csomagmegőrzőben a klasszikus szolgáltatásokon kívül a következő szolgáltatásokat veheted igénybe:

Nyitva tartás

hétfő-vasárnap 9.00-20.00

Elhelyezkedés: 

Aluljárószint, 194

Elérhetőség

Tel.: +36 70 433 4424

Szolgáltatások

 • Csomagmegőrzés
 • Ruhatár
 • Csomagsúly-mérés
 • Beszállókártya nyomtatás
 • Reptéri transzfer & taxirendelés
 • WIFI
 • Turista információ
 • Apartmanfoglalás
 • Hop-on Hop-off jegyek
 • Készpénz és bankkártya elfogadás

A fenti szolgáltatásaink díjáról érdeklődjön kollégáinknál a BLS Westendben!

Felhasználási feltételek

 • A táskákban, bőröndökben hagyott sérülékeny tárgyakért a csomagmegőrző nem vállal felelősséget.
 • A táskákban, csomagokban hagyott nagy értékű tárgyak, eszközök esetleges sérüléséért a csomagmegőrző nem vállal felelősséget abban az esetben, ha azokról az Ügyfél nem adott előzetes tájékoztatást.
 • Állatok leadása a csomagmegőrzőbe nem megengedett.
 • Illegális tárgyak és anyagok leadása esetén a felelősség az Ügyfelet illeti.
 • Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy a csomagmegőrző területén kamerarendszer üzemel.
 • Biztonsági okokból az előzetesen rögzített időtartamon túl a csomagmegőrzőben hagyott tárgyakat 3 napon belül eltávolítjuk onnan.
 • Ügyfél beleegyezik abba, hogy csomagját, ruhadarabját nyitvatartási időn belül adja le és veszi fel. Késedelmes (nyitvatartási időn túli) érkezés esetén 10 EUR extra kötbér megfizetése ellenében áll módunkban a csomagmegőrzőt kinyitni.
 • Az Ügyfél csomagja vagy ruhadarabja leadásával elfogadja felhasználási feltételeinket.
 • A ruhadarabokért és csomagokért kapott biléta elvesztése 5000 Ft pótdíj megfizetését vonja maga után.

Mobilitás center

A Westend elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért igyekszünk teret biztosítani többek között minden olyan közlekedési formának, mely csökkenti a környezeti terhelést. Válassz te is környezetbarát megoldást, és gyere hozzánk bringával, elektromos robogóval vagy használd a közösségi autómegosztó szolgáltatást!

Amíg a Westendben tartózkodsz, a kerékpártárolókat ingyenesen használhatod! A Tetőkerten fedett biciklitároló és self-service pont vár. Javasolt behajtás a Ferdinánd híd közepén.

Partnereink: MOL Bubi, MOL Limo, Ogre, DriveNow

Elsősegély

Ha elsősegélyre van szükséged, fordulj bizalommal az információs pultnál dolgozó kollégáinkhoz, vagy keresd fel az I. emeleten található orvosi szobánkat!

Az orvosi szoba elérhetősége +36 1 238 7748.

Tetőkert

Tudtad, hogy Budapest legnagyobb tetőtéri kertje a Westendben található? Hagyd magad mögött a város zaját és lépj ki a természetbe egy perc alatt! A kijáratot keresd az 1. emelet közepén.

Free wifi

Netezz gyorsan és kényelmesen a Westend hálózatán. Csatlakozz a WestendWIFI hálózathoz ingyenesen, regisztráció nélkül és intézd ügyeidet online, vagy csak böngéssz kedved szerint!

Az adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatod!

Információs pult

Nyitva tartás

hétfő-szombat: 10.00-20.00

vasárnap: 10.00-18.00

Elérhetőség

Telefon:
+36 1 238 7777 

E-mail: info@westend.hu

Elhelyezkedés

Az Információs pult bevásárlóközpont aluljáró szintjén, az épület közepén, a McDonalds és a Coffee Cup mellett található.


Szolgáltatások

 • információszolgáltatás
 • Westend ajándékkártya-értékesítés

 

Talált tárgyak

Talált tárgyakkal kapcsolatban a biztonsági diszpécserünknél érdeklődhetsz a +36 1 238 7744 telefonszámon.

ATM

Készpénzre van szükséged? Bankautomatáink a bevásárlóközpont több pontján is rendelkezésedre állnak.

Parkoló

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a mélygarázs (P1, P2, P3) és külső parkolóink (A, B, C szintek) díjszabása szeptember 5-től megváltozott! Az új parkolási díj: 500 Ft/óra.

Ha még nem tetted, regisztrálj Westend Applikációba, így könnyedén, érintésmentesen tudsz parkolni! 

Parkolj kényelmesen 1500 férőhelyes fedett parkolóházunkban vagy az 1000 férőhelyes szabadtéri parkolóink valamelyikében!

Részletek megtekintése

Taxi

Ha taxit szeretnél, fordulj az információs pulthoz, vagy keresd fel a BLS csomagmegőrzőjét! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre. Fuvarozásban partnerünk a Főtaxi.