Westend Tetőkert

Vár a Westend Tetőkert

A kikapcsolódás új hulláma a Westend Tetőkertben!

Látogass el Budapest legnagyobb tetőkertjébe és hagyd, hogy magával ragadjon a kikapcsolódás új hulláma! Július 3-tól augusztus 15-ig minden nap frissítő edzésekkel, neves instruktorokkal, chill hangulattal és szuper programokkal várunk!

Kérjük, olvasd el a programjainkkal kapcsolatos házirendet, adatkezelési tájékoztatót és részvételi feltételeket. A Piknik, Sport, Lounge programok a Westend applikáció Jutalmak menüpontjában található ingyenes kuponok aktiválásához kötöttek. A kupont a helyszínen, a Westend munkatársainak segítségével kell aktiválni. A kupon aktiválásával nyilatkozol, hogy megismerted és elfogadod a rendezvényekre vonatkozó házirendet, az adatkezelési tájékoztatót és a részvételi feltételeket! A további programokon a belépéssel elfogadod a házirendet.

Kényeztető pihenésre vágysz?

Élvezd kedvenc ételeidet egy igazi pikniken! Válogasd össze a kedvedre való fogásokat éttermeink kínálatából és fogyaszd el a szabadban, egy pokrócra heveredve! Vegyél át egy piknik kosarat a Millennium udvaron található Info Pultunknál, és vásárolj a promócióban résztvevő éttermeinkben extra kedvezménnyel!

A piknik kosár átvételéhez mindössze annyit kell tenned, hogy a kollégáink segítségével az Info Pultnál aktiválod a Westend applikáció Jutalmak menüpontjában található „Piknik” kupont, és készpénzben befizetsz 3.000 Ft letétet (melyet készpénzben visszaadunk, amikor a piknik után leadod a kosarat a tetőkerti kijáratnál munkatársunk részére). Ha bevásároltál, irány a Westend Tetőkert, ahol hostesseink segítenek a helyfoglalásban. A piknikhez környezetbarát evőeszközöket és Repoharat is biztosítunk, mert fontos számunkra a fenntarthatóság. Kérjük, a piknik végén a kosarat add le a tetőkert kijáratánál!

A Tetőkert minden nap 9:00 órakor nyit. Péntek-szombat-vasárnap hazai neves dj-kkel várunk!

A részletekért kattints ide: Westend Tetőkert Piknik Facebook esemény 

Piknikezz a város felett

Inkább az aktív kikapcsolódás híve vagy?

Gyere és sportolj a város felett, hangulatos környezetben! Naponta nap más és más edzéssel hozhatod formába magad neves instruktoraink közreműködésével. Jógázz Béres Alexandrával vagy Diószegi Ádámmal, erősítsd magad Katus Attilával! A részletes programot itt találod. A sportórák ingyenesek! A részvételhez itt is csupán a Westend applikáció Jutalmak menüpontjában található „Sport” kupont kell aktiválnod, melyben belépéskor hostesseink segítenek. Kényelmed érdekében öltözőfülkéket és zárható öltözőszekrényeket biztosítunk, de az adott órához szükséges eszközöket (pl. jógaszőnyeg) kérjük, hozd magaddal!

Sportolj a Westend Tetőkertben

Sportórák:        

  • kedd-péntek 18.00 vagy 18.30 kezdettel
  • szombat-vasárnap 11.00 órai kezdettel

A vitamindús hűsítőkről a Fruitissimo gondoskodik!

Ne maradj le a friss hírekről, csatlakozz az eseményhez a Facebookon!

A Westend Tetőkert minden programján, de a sportesemények alkalmával különös tekintettel ügyelünk arra, hogy betartsuk az egészségügyi előírásokat. Annak érdekében, hogy a megfelelő távolságtartás biztosított legyen, az edzésekre maximum 200 főt tudunk beengedni. Zuhanyozási lehetőséget nem tud biztosítani. Törölköző használata az edzésen kötelező. A ebből eredő esetleges kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük! 

Vár a Westend Tetőkert

Találkozás a barátokkal?

Akkor tiétek a lounge rész, ahol babzsákokon és kényelmes raklap bútorokon ülve beszélgethettek, de lesz csocsó, darts és számos egyéb játék, mellyel elüthetitek az időt! Hétvégén pedig DJ szolgáltatja a zenét a remek hangulathoz.

Piknikezz a város felett

A Tetőkertet kizárólag a Westend 1. emeletén található kijárat felől lehet megközelíteni. A Westend Tetőkertben töltött idő alatt is kérjük, tartsd be egészségügyi ajánlásainkat! – A Westend vigyáz rád! 

Westend Tetőkert programok          

A további ajánlatokat és híreket keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE