× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

1 / 1

Cinema City Westend 4DX

Zárva Nyitás 12:00

Hétfő - Péntek 12:00-22:30

Szombat - Vasárnap 10:00-22:30

Második emelet 402 Térkép
Az üzletről bővebben

A Cinema City Westend 14 légkondicionált teremmel, köztük Európa első 4DX termével az év minden napján várja kedves vendégeit. Nyitva tartás: pénztárnyitás az első előadás előtt 30 perccel, pénztár zárás az utolsó előadás kezdete után 15 perccel.
 

Csoportos jegyárainkról érdeklődjön a Call Center telefonszámán! 

A jegypénztárban papír alapú REWIN (EDENRED) Ticket Compliments Top Premium ajándékutalványt elfogadunk. A jegypénztárainknál ki tudunk szolgálni MasterCard, Visa, AMEX, valamint PayPass fizetési opciókat.

Az árak Ft-ban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A pénztárban pénzt váltani sajnos nem áll módunkban.

Online jegyvásárlás elérhető a www.cinemacity.hu weboldalon.

A filmek előtt reklámok és előzetesek kerülnek levetítésre. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! 

3 óra parkolást tudunk jóváírni a Westend parkolókártyák mozipénztárnál történő érvényesítésével.

Érvényesítsd a parkolásod a Westend appon keresztül

A Westend applikációban keresd meg a futó parkolás virtuális jegyét. Ennek az alsó részén találsz egy QR kódot, amit a mozi pénztáraknál dolgozó kollégák tudnak beolvasni az ott elhelyezett QR kód olvasóval. A kedvezmény azonnal levonásra kerül az éppen futó parkolásodról. 

Teljes árú jegyek

2D jegy2 900 Ft
3D jegy3 100 Ft

szemüveggel: 3 500 Ft

4DX 2D jegy4 200 Ft
4DX 3D4 400 Ft

szemüveggel: 4 800 Ft

Kedvezményes jegyek

 
Szerdai kedvezményes jegy
(Csak szerdai napon, csak 2D előadásokra; egyes előadások kivételt képezhetnek, ünnepnapokon nem
érvényes a kedvezmény)2 100 Ft
 
2D kedvezményes jegy2 400 Ft
3D kedvezményes jegy2 600 Ft

szemüveggel: 3 000 Ft

4DX 2D kedvezményes jegy3 700 Ft
4DX 3D kedvezményes jegy3 900 Ft

szemüveggel: 4 300 Ft

Junior

4DX 2D és 4DX 3D kedvezményes jegyek hétfőtől csütörtökig, csak tanítási- és munkanapokon, kivéve ha a mozi vezetősége ettől eltérően rendelkezik; 16 éves korig, igazolvány nélkül váltható; junior jegy nem váltható 16, 18 és magasabb korhatár-besorolású filmekre

Diák jegy

4DX 2D és 4DX 3D kedvezményes jegyek hétfőtől csütörtökig, csak tanítási- és munkanapokon, kivéve ha a mozi vezetősége ettől eltérően rendelkezik; csak nappali tagozatos, érvényes, eredeti diákigazolvánnyal váltható

Szenior jegy
4DX 2D és 4DX 3D kedvezményes jegyek hétfőtől csütörtökig, csak tanítási- és munkanapokon, kivéve ha a mozi vezetősége ettől eltérően rendelkezik; 65 év felett hivatalos, személyazonosításra alkalmas okmánnyal váltható
 
Fogyatékkal élők számára
Hétfőtől 4DX 2D és 4DX 3D kedvezményes jegyek hétfőtől csütörtökig, csak tanítási- és munkanapokon, kivéve ha a mozi vezetősége ettől eltérően rendelkezik; eredeti, érvényes SINOSZ, ÉFOÉSZ, MVGYOSZ, MEOSZ, AOSZ, MACIE igazolvánnyal váltható.

Parkolás és akadálymentesség

Parkolás

A Westend mélygarázsa a Váci út felől közelíthető meg, a parkolóháza pedig a Ferdinánd-híd felőli oldalról.

A parkolóban váltott parkolójegyen a mozi vendégei számára a mozipénztárban 3 óra parkolási díjat jóváírunk, amely kedvezmény a parkolóházba való beállás időpontjától indul.

A kedvezmény a mozijegy vásárlásakor, az előadás kezdete előtt a jegypénztárakban kérhető, és érvényesíthető kivételt képeznek a nemzeti ünnepek, amikor is a parkolás ingyenes.

Érvényesítsd a parkolásod a Westend Appon keresztül

A Westend applikációban keresd meg a futó parkolás virtuális jegyét. Ennek az alsó részén találsz egy QR kódot, amit a mozi pénztáraknál dolgozó kollégák tudnak beolvasni az ott elhelyezett QR kód olvasóval. A kedvezmény azonnal levonásra kerül az éppen futó parkolásodról. 

Akadálymentesség

Mozgássérült és kerekesszékes vendégeinket is szeretettel várjuk mozinkban. Kérjék bizalommal kollégáink segítséget a pénztárszinten, akik szívesen elkísérik Önöket lépcső használata nélkül a kért moziteremhez.