It's Time Shop


Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-19:00

Telefon: +36 70 332 7757


Ha óra vagy ékszer vásárláson gondolkodik, ne keressen tovább!
 
Az It's Time Shop egyedülállóan széles és folyamatosan megújuló, minőségi, márkás óra és ékszer választékkal várja Önt.
 
A legnépszerűbb, aktuális divatirányzatoknak megfelelő óra-, és ékszermárkák széles választékán túl,  ezüst ékszerkínálattal, óratartókkal, óraforgatókkal és egyéb kiegészítőkkel is várjuk üzletünkben.
 
Szakértő eladóink segítenek eligazodni a széles kínálatban ha ajándékot venne, vagy csak a saját ékszer-óra gyűjteményét szeretné frissíteni.
 
Kínálatunkban megtalálja a jelenleg legtrendibb nemzetközi márkákat, mint CLUSE, PAUL HEWITT,  LEE COOPER, QUDO  és  ANIA HAIE, az olyan klasszikusokkal együtt, mint GANT, VOSTOK, ROAMER, BERING, SWAROVSKI vagy COEUR DE LION.  A most rendkívül népszerű okosórák közül a SAMSUNG és a GARMIN is megvásárolható nálunk.
 
Jöjjön be hozzánk, és garantáljuk hogy nálunk megtalálja amit keres!
 
Forgalmazott márkáink: Ania Haie, Bering, Blu Amante, Calvin Klein, Casio, Cluse, Coeur de Lion, Engelsrufer, Festina, Fossil, Gant, Garmin, Gervida, GO, Guess, Henry London, Herzengel, Hirsch, Ice Watch, Junkers, Lee Cooper, Lego, Les Georgettes, Lizas, Mariesy, Misaki, Mockberg, Nixon, Paul Hewitt, Qudo, Roamer, Rochet, Rosefield, Rosso Amante, Samsung, Save Brave, Secco, Seiko, Silvertrends, Swarovski, Swiss Military, Ti Sento, Tommy Hilfiger, Unique, Vostok, Zeppelin
 

 

WestEnd Vásárlási Utalvány elfogadóhely

Bankkártya elfogadóhely