Játéksziget


Nyitvatartás:
Hétfő-Kedd: 10:00-20:00
Szerda-Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-19:00

Telefon: 06-70-978-0370


A minőségi játékforgalmazás fellegvára már húsz éve várja kisebb, és nagyobb vásárlóit egyaránt.
A Játéksziget több egy egyszerű játékboltnál. A polcokra rakott gazdag termékpaletta mellett az üzlet csapata ébren tartja a gyerekek lelkesedését, folyamatosan megdolgoztatja a fantáziájukat és állandó akciókkal is várja őket. Természetesen a szakértői gárda a választást is megkönnyíti, így minden korosztály megtalálja a számára leginkább megfelelő játékot. De a szülők és az ajándékozni vágyók dolga is egyszerűbbé válik, hiszen játékspecialistáink készséggel állnak a bizonytalankodók rendelkezésére. A legújabb termékek mellett a régi klasszikusok is megtalálhatók a Játéksziget kínálatában.
A játékok forgalmazása és a programszervezés mellett az üzlethálózat csapatának jut arra is ideje, hogy a számára fontos értékek mellé álljon CSR kampányokon vagy támogatási projekteken keresztül.
A befektetett energia pedig többszörösen megtérül – látni a kicsiket felnőni és fejlődni a javasolt termékekkel, valamint információkkal gazdagítani a szülőket. Ez a Játéksziget célja.
A Játéksziget játékbolt a terjeszkedésnek köszönhetően a WestEndbe is megérkezett. Megtalálható az aluljárószinten a DM üzlet mellett.

WestEnd Vásárlási Utalvány elfogadóhely

Bankkártya elfogadóhely