Aktuális ajánlatok

akár 70%

Akció időtartama: 2019-01-31

Őrült akció a Douglasban!

Lepd meg magad egy kis szépséggel – most akár 70% kedvezménnyel! Keresd a százalékos matricával megjelölt termékeket a Douglas üzleteiben, vagy találj rá új kedvenceidre az Akciók menüpont alatt a douglasshop.hu oldalon!
 
Az akció 2019. január 31-én véget ér, ne hagyd ki a lehetőséget!
 
Üzleteinkben a kedvezmény a kasszánál kerül levonásra és kizárólag törzsvásárlói kártyával vehetők igénybe. A kedvezmények más akciókkal nem vonhatók össze. További ajánlatok és részletek az üzletekben, web- és Facebook oldalunkon.

Parfümerie Douglas


Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Telefon: +36 1 238 7289


Legyen szó újdonságokról, klasszikus illatokról, testápolásról, dekor kozmetikumokról vagy ajándékötletekről a Douglas minden kívánságot valóra tud váltani. A legújabb trendek szerint, folyamatosan bővülő választékunk több tízezer különböző, neves nemzetközi márka termékeiből áll. Választékunkat úgy alakítjuk ki, hogy az illatoktól a testápoló termékeken át, a szezonális trendtermékekig és kiegészítőkig mindig a vásárlóink ízlésének legmegfelelőbb termékeket kínáljuk. Számos olyan márkát forgalmazunk, melyek Magyarországon kizárólag a Douglas üzleteiben találhatók meg

WestEnd Vásárlási Utalvány elfogadóhely

Bankkártya elfogadóhely