Saxoo London


Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Telefon: +36 70 643 5485


Saxoo London férfi ruházati márka sikertörténete 1997-ben indult mikor rövid idő alatt, a különleges és egyedi kollekcióival meghódította mind a magyarországi mind pedig az európai vásárlókat.

Közel az összes budapesti, valamint minden vidéki nagyváros bevásárlóközpontjában jelen vannak a márka stílusos és impozáns üzletei. amelyek mellett számos multibrand bolt is árusítja a Saxoo London márkajelzésű termékeket. A dinamikus növekedésnek köszönhetően jelenleg több mint 30 üzlet várja a megjelenésükre igényes vásárlókat.

Tökéletes szettekben a siker kulcsa

A divat és a minőség, az elegancia és a sportos megjelenés tökéletes összhangja az, ami a Saxoo London darabjait leginkább jellemzi. A legújabb trendek inspirálta modelleknél a tervezők fő célkitűzése, hogy a kollekció viselőjének egyéni stílust és jó megjelenést biztosítson.

Az öltözékekkel harmonizáló kiegészítők ugyancsak jelentős szerepet játszanak egy-egy outfit összeállításkor.

A kis szériás, folyamatosan megújuló kollekció a life style-ra épül, egymáshoz illő, és sokféleképpen variálható együtteseket vonultat fel.

Az aktuális irányvonalakat felhasználva stílusok és anyagok keveredésében készülnek az adott kollekció modelljei amelyek ideálisak a hétköznapokra; a mindennapi munkába járáshoz, az elegáns alkalmakra; könnyed esti összejöveteleken, vagy akár a lazább hétvégi programok alkalmával is. A ruhákat az elegancia és a sportos megjelenés tökéletes összhangja mellett a dinamikus színek jellemzik.

 

WestEnd Vásárlási Utalvány elfogadóhely

Bankkártya elfogadóhely