Baseus


Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Telefon: +36703251280


Felhasználók a középpontban

A Baseust 2011-ben alapították Shenzenben, Kínában. A brand fantázianeve egy rövidítésből ered; BASE on USer (magyarul: Felhasználó számára tervezve). 8 év fejlődés és a vásárlók tetszésének elnyerése során a távol-keleti cég sikereinek köszönhetően 2019-re több mint 100 üzlettel rendelkezik Ázsia-szerte. Európában az első márkaboltunk 2019 Június 1-jén nyílt meg a Westend City Center aluljárószint Jókai Mór sétány 19-ben és földszinti pultunkban a Millenium udvarban. Egyedi termékeink megtalálhatóak egyaránt mindkét helyen illetve webshopunkban.

Termékminőség az első

Gyakorlati esztétikai tervezésére specializálódunk,  eredeti termékek körüli fejlesztésre összpontosítunk törekedve az egyszerű és stílusos kialakításra.
Nincs túlzás, nincs luxus, a minimalizmus az irány.
Legyen szó otthon, autó, utazás, vagy irodai eszközökről a legújabb technológiát, a környezetbarát anyagokat és a divatelemeket integráljuk a tervezésbe, amely egyedi „Baseus” stílust mutat.

Minden alkalommal, amikor egy Baseus terméket kap, reméljük, hogy nemcsak a praktikusságával lesz megelégedve, hanem minden pillanatban élvezni fogja használat közben is.

Bankkártya elfogadóhely