Aktuális ajánlatok

Akció

Akció időtartama: 2019-02-22

Új Cactus Blossom a Body Shopban!

Limitált kiadású testápoló kollekció
 
A kollekció testápolóit a kaktuszvirág jellegzetes gyümölcsös, friss, virágos illatjegyei teszik olyan különlegessé. A kollekcióban megtalálható kézmosó szappan, tusfürdő, testradír, testvaj és testjoghurt is, így egy teljes testápolási rutint kialakíthatsz vele. 
 
Gyere be a The Body Shop-ba és próbáld ki, nyugi nem szúr!

30%

Akció időtartama: 2019-02-27

Exkluzív ajánlat Love Your Body klubtagoknak! - The Body Shop

A The Body Shop-ban februárban 30% kedvezménnyel szerezheted be a Kínai ginzeng és rizs revitalizáló arcmaszkot, ami hidratálja, puhítja és egészségesen ragyogóvá teszi a bőrt. 
 
*Az ajánlat kizárólag Love Your Body Club tagoknak elérhető, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

The Body Shop


Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-19:00

Telefon: +36 30 257 3770


A The Body Shop 1976 óta sikerrel követi azt, amiben az alapító, Dame Anita Roddick már az első, kézzel kevert krémjének megalkotásakor is hitt. Az ősi szépségreceptek, a legtisztább, kézzel válogatott alapanyagok, a magas szintű szakértelem és a felkészült, elkötelezett munkatársak együttes ereje a The Body Shop sikereinek alapja. A cég ma már a világ 66 országában van jelen, 2 800-nál is több üzletet üzemeltet, és több mint 1 300 különféle terméket forgalmaz, de továbbra is kiemelkedő környezettudatosság és társadalmi felelősségvállalás jellemzi.

A kozmetikumokat – melyek több mint 80%-ban természetes alapanyagokból készülnek – nem csak a lehető legtermészetesebb módon állítja elő, de az állatok védelmére is figyel és a Méltányos Közösségi Kereskedelmi hálózatnak köszönhetően lehetőségeket és jövőt teremt sok száz családnak a világ eldugott részein is. Légy naprakész a természetesen illatos kozmetikumok világában, kövesd a The Body Shop Magyarországot Facebookon, Instagramon vagy iratkozz fel a hírlevelükre a oldalon! 

WestEnd Vásárlási Utalvány elfogadóhely