Tisza


Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Telefon: 06-1-238-7505


A martfűi cipőgyár 1971-ben kezdte meg a mai old school cipők elődjeinek számító modellek gyártását, és ekkor jelent meg először a jelenleg is használt logó. A késői szocialista érában felnövő generációk számára kultikus jelentőségűvé vált a márka: nem csak a tornaórákon és sportpályákon koptattunk el sok millió pár sportcipőt, de a menzán tolongva, vagy az utcán, ahol két ledobott iskolatáska jelölte a focikaput.
A márka használatának jogait és az eredeti modellek sámfáit, szabásmintát megvásárolva 2003 nyarán kezdünk a Tisza sportcipők feltámasztásába. Az utcákon megjelenő első Tisza cipőket övező lelkesedés azt mutatta, hogy nektek legalább annyira fontos a Tisza újjáéledése, mint nekünk.
Mára megbízható gyártási bázist építettünk ki Martfű környéki üzemekben, így egyre több energiát tudtunk fordítani izgalmas alapanyagok felkutatására, új fazonok, minták, és színkombinációk kitalálására és megvalósítására.
Kezdettől fogva hangsúlyt fektettünk arra, hogy limitált modellekkel jelentkezzünk, sokszor külső tervezők bevonásával.
Mára az alapmodellek, pólók és pulcsik tervezésébe is gyakran vonunk be a hazai street art és digitális dizájn világában ismert művészeket.

Bankkártya elfogadóhely