Aktuális ajánlatok

20 - 30%

Akció időtartama: 2018-07-15

VB bőrönd akció

Kettő darab Soundbox  bőrönd vásárlása esetén az alacsonyabb árú 20% kedvezménnyel, három darab vásárlása esetén a legalacsonyabb árú 30%, a második legalacsonyabb árú 20% kedvezménnyel vásárolható meg. Négy vagy több darab vásárlása esetén a legkedvezőbb módon számoljuk az árat! Az ajánlat  2018. június 14-től 2018. július 15-ig érvényes, kizárólag a Westend Trunk&Co üzletben. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható!

 

A Soundbox család díjnyertes bőröndje biztonságos, ellenálló és könnyű! A vibráló, feltűnő desginnal mindig a figyelem középpontjába kerülsz, bármerre is utazol. A bővítés funkcióval még több helyed van biztonságosan elpakolni értékeidet. A rögzített TSA zár, a 4 puha gurulású dupla kerék és a praktikus belső kialakítás mind lehetővé teszi, hogy ez a bőrönd legyen az első számú választásod!

Trunk & Co


Nyitvatartás:

Telefon: +36 20 480 8529


A Trunk & Co elhozza Önnek a világ legnépszerűbb márkáit, a Samsonite-tól megszokott magas minőségben, fiatalos, lendületes kivitelezésben. Boltunk egyik különlegessége a francia Lipault márkájú női táska, ami elsőként a Trunk & Co üzletekben érhető el Magyarországon!
A már ismert American Tourister utazási márkánk a légitársaságok aktuális elvárásainak megfelelően ajánl kabin és poggyász méretben bőröndöket.
Olasz női táska kínálatunkban pedig olyan márkák találhatóak meg, mint Armani, Trussardi, Lui Jo, Bright és Keshia.
Üzletünkben minden alkalomhoz talál egy megbízható társat, akár többhetes nyaralására indul családjával, akár egy fontos üzleti útra készül vagy egy trendi női táskával színesítené megjelenését.
Tekintse meg széles bőrönd és női táska választékunkat és lepje meg szeretteit is egy-egy elbűvölő darabbal!

 

Bankkártya elfogadóhely