Yves Rocher


Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Telefon: 06-1-239-3642


A ma már világszerte ismert kozmetikai márkát egy francia úriember, Yves Rocher alapította 1959-ben egy festői francia kisvárosban, La Gacilly-ban. Az Yves Rocher márkaboltokban a kozmetikai termékek széles kínálata megtalálható: a smink termékektől kezdve, az arcápolókon, testápolási termékeken át a parfümökig, több mint 700 szépségápolási termék közül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A termékek teljes mértékben növényi alapanyagokból és nagyrészt bio alapanyagokból készülnek.
Az Yves Rocher világában a növényvilág az egyedüli ihlető forrás, a termékek előállítása során kerüli az állati eredetű alapanyagok használatát, és nem teszteli termékeit állatokon.
A márka alapvető elkötelezettségei közé tartozik a környezet védelme. Ennek érdekében 1993 óta a csomagoláshoz kizárólag újrahasznosított papírt használ, emellett kerüli a túlzott csomagolást. Amikor csak lehetséges, a leírásokat a termékek dobozának belsejére, növényi tintával nyomják. 2006-tól kezdve pedig elsők között szüntette be a műanyag tasakok és reklámtáskákat a márkaboltokban, helyettük többször használható, szövetből készült bevásárlótáskát kínál.

WestEnd Vásárlási Utalvány elfogadóhely

Bankkártya elfogadóhely