× Átváltok a Westend applikációra

Keresd a kuponokat a Westend Appban

Workplace házirend

Workplace használati szabályok

Tisztelt Látogatónk!

Az érvényben lévő kormányrendelet értelmében a Workplace közösségi irodatér március 8-22. között zárva tart!

A Westend Bevásárlóközpont üdvözli a „WORKPLACE” közösségi irodatérben.
Bízunk benne, hogy új szolgáltatásunkkal hatékony munkaórákat tudunk biztosítani Önnek is! 

Kérjük, hogy itt tartózkodása alatt - a Bevásárlóközpont Házirendjének a látogatókra vonatkozó általános előírásain túlmenően - tartsa be az alábbi szabályokat is annak érdekében, hogy a közösségi irodaterünket /a továbbiakban: „Workplace”/ minden látogatónk nyugodt és biztonságos körülmények között használhassa:

1)        a Workplace igénybevétele ingyenes, használatához a Westend mobilapplikáció Jutalmak menüpontjában elérhető Kupon helyszínen történő aktiválása szükséges, melyet a belépésnél közreműködő hostess ellenőriz, és igény esetén segítséget nyújt az applikáció használatában.

2)        a látogató a Workplace területére történő belépéssel tudomásul veszi és elfogadja a jelen Használati Szabályokat.

3)        a Workplace rendeltetése, hogy a látogató saját igényének megfelelően - munkavégzés céljából - helyet tudjon foglalni, és nyugodt, biztonságos körülmények között tudjon saját eszközével irodai célú munkát végezni. A látogató tudomásul veszi, hogy az ülőhelyek száma korlátozott, s a „munkaállomások” a veszélyhelyzetre tekintettel előírt biztonsági előírások betartásával kerültek kialakításra.  Előzetes regisztrációra, helyfoglalásra nincs lehetőség.

4)        a Workplace területén tilos az étkezés és italfogyasztás.

5)        a Workplace nyitvatartási ideje: hétfő-vasárnap 9:00-19:00 óra között.

6)        a látogató a Workplace területén történő tartózkodás teljes ideje alatt köteles betartani a hatályos járványügyi szabályokat (különösen, de nem kizárólagosan: a látogató az orr- és szájnyílásokat teljesen elfedő maszkban tartózkodhat a Workplace területén! A jogszabályoknak megfelelő maszkról a látogató köteles gondoskodni.). Kérjük, belépéskor használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

7)        az Üzemeltető rendszeresen takarítja és fertőtleníti a Workplace területén található asztalokat és székeket.

8)     az egyes munkaállomásokhoz az Üzemeltető biztosít elektromos áramot és internet-kapcsolatot.

9)        az Üzemeltető 1 db színes nyomtatót helyez el a Workplace látogatói számára, melynek igénybe vehető kapacitása látogatónként 50 (ötven) lap/nap. (A nyomtató pendrive csatlakoztatásával használható, és felhasználónként egyedi kóddal működik. A kódot a hostess adja ki. Pendrive-ról a látogató köteles gondoskodni.)

10)    az Üzemeltető nem vállal felelősséget a Workplace területén hagyott értéktárgyakért.

11)    a jelen Szabályzatban nem részletezett, de a Workplace használatával összefüggő további kérdésekben a Westend Bevásárlóközpont Házirendjének rendelkezései, továbbá a Westend mobilapplikációhoz és a Bevásárlóközpontban kiépített elektronikus megfigyelőrendszer alkalmazásához készült Adatkezelési Tájékoztatók rendelkezései az irányadóak, melyek a Bevásárlóközpont www.westend.hu weboldalán, valamint az Információs Pultnál elérhetőek.