× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Egy éves a díjnyertes Food & Friends ételudvar

Egy éves a díjnyertes Food & Friends ételudvar

2024-07-25 14:39:16

Egy éve, látványos showműsor keretében adta át a Westend felújított ételudvarát a látogatóknak. A Food & Friends terveit a Westend elképzelései alapján a nemzetközileg is elismert Hello Wood csapata készítette.

A felújítás során mind a tervező, mind a bevásárlóközpont számára egyaránt fontos volt, hogy a használt alapanyagokat hazai erdőgazdálkodásból, megújuló forrásokból szerezzék be. Mi több, célul tűzték ki, hogy a gyártást a lehető legkevesebb hulladékkal oldják meg, így a leeső faanyagokból dekorációs elemek kerültek kialakításra, a kisebb darabok pedig zero waste workshopon kaptak új életet. Az éttermi rész tervezése során cél volt a természetközeli hangulat kialakítása, valamint a látogatói kényelem is, így például az asztaloknál telefontöltők kerültek beépítésre. 

Az ételudvar azóta is nagy népszerűségnek örvend. A felújítás sikerességét a Westend látogatóinak elégedettsége igazolja, azonban a bevásárlóközpont büszke arra, hogy a Hello Wood csapata a Food & Friends projekttel elnyerte a párizsi Design Award Belsőépítészet/ Vendéglátás kategóriájának díját, melyhez ezúton is gratulálunk!

Nézze meg a nyitóeseményről készült videót!

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot