× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Hosszan tartó fertőtlenítést alkalmaz a Westend

Hosszan tartó fertőtlenítést alkalmaz a Westend

2021-05-14 13:14:23

A hazai bevásárlóközpontok közül a Westendben alkalmazták először Magyarországon a ZOONO antimikrobiális védelemmel foglalkozó cég járványkórházakban is használt fertőtlenítőszerét. A fertőtlenítés és a felületkezelés május 12-én éjszaka zajlott, csaknem 8 órán keresztül, és a hagyományos eljárásokhoz képest sokkal tovább, akár 30 napon keresztül nyújt védelmet. A bevásárlóközpont tavaly elsők között szerezte meg a svéd Safe Asset Group által kiadott COVID-megfelelőségi tanúsítványt.

A koronavírus-járvány kezdete óta még nagyobb figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre és a biztonságra. 2021 májusában a hazai bevásárlóközpontok közül elsőként alkalmaztuk a ZOONO által kifejlesztett fertőtlenítési eljárást. Az egyedi technológia olyan réteget képez a felületeken, amely képes azonnal elpusztítani az azzal érintkező kórokozókat, így a hagyományos fertőtlenítőszerek pár napos védelme helyett sokkal hosszabban, akár 30 napon keresztül véd – mindezt alkohol és káros vegyi anyagok nélkül.

Fertőtlenítés a Westendben

Tavaly Magyarországon elsők között szereztük meg a svéd Safe Asset Group által kiadott COVID-megfelelőségi tanúsítványt, amelyet a nemzetközi biztonsági előírásokat maximálisan betartó intézmények kaphatják meg.

„A Westend folyamatosan dolgozik azon, hogy a legmodernebb eszközökkel és technológiával nyújtson egészségügyi szempontból is biztonságos környezetet a látogatóknak és az ott dolgozóknak. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy megkeressük a ZOONO csapatát, hogy nemzetközi szinten is egyedülálló fertőtlenítőszerük segítségével közösen tegyünk még többet a biztonságos vásárlásért.” – mondta Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója.

A ZOONO külföldön és belföldön is bizonyította már hatékonyságát, itthon többek között a kiskunhalasi járványkórházban is. Termékei hosszútávú és környezetbarát védekezési lehetőséget jelentenek sűrűn látogatott helyszíneken is, így óriási segítséget és erőforrás-megtakarítást jelentenek a jelenlegi járványhelyzetben.

Fertőtlenítés a Westendben

„A ZOONO egy olyan formula, amely az összes ma ismert kórokozóval szemben hatékony védelmet nyújt, miközben nem tartalmaz emberre és állatokra veszélyes toxinokat, alkoholt és kémiai vegyszereket. Ehelyett fizikai úton pusztítja el a kórokozókat. Ezzel az eljárással 30 napig tartó védelmet tudunk elérni hagyományos takarítás mellett, ezért elegendő havonta csak egyszer időt és energiát áldozni a baktérium- és vírusmentes környezet kialakítására.” – mondta el a felületkezelésről Pammer Norbert, a ZOONO Hungary ügyvezetője.

Fertőtlenítés a Westendben

A fertőtlenítőszer a Westend látogatók számára is elérhető kézfertőtlenítő formájában a ZOONO Millennium udvar mellett található pultjánál. Az alkoholmentes termék rendszeres kézmosás mellett is 24 órás védelmet nyújt a bőrfelületen.

Továbbra is arra kérünk titeket, hogy tartsátok be a járványügyi előírásokat, figyeljetek és vigyázzatok egymás egészségére, hiszen csak így térhetünk vissza fokozatosan és biztonságban a járvány előtti életünkbe! 

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot