× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

WESTEND

A Westend

A Westend épületegyüttese 1999 óta ikonikus eleme a fővárosnak. Közép- és Kelet-Európa első vegyes hasznosítású ingatlankomplexumában a több mint 52 ezer négyzetméteren működő kiskereskedelmi egységek mellett egy több mint 16 ezer négyzetméternyi bérleményi területet kínáló „A” kategóriás irodaház, a Nyugati pályaudvar sínpárjai fölé épült 3 hektáros gyönyörű tetőkert, illetve Magyarország első Crowne Plaza szállodája található.

A számos neves szakmai díjat – közöttük 2001-ben a FIABCI Prix d’Excellence Nagydíjat - elnyerő épület a megnyitás óta jelentős átalakuláson ment át, de folyamatosan változó és az új trendekhez mindig alkalmazkodó kínálatának és szolgáltatásainak köszönhetően mindvégig megőrizve státuszát, mint Budapest legnépszerűbb bevásárlóközpontja.

Az évente átlagosan 20 millió látogató által felkeresett Westendben a mintegy 50 vendéglátóipari egység mellett jelenleg több mint 400 üzlet található, aminek több mint egyharmada kicserélődött az elmúlt öt évben egy tudatos, új célcsoportokat célzó stratégiának köszönhetően. A bevásárlóközpont többek között olyan bérlőket tudhat magáénak, mint a Guess, a Tommy Hilfiger, a Hugo Boss, a Massimo Dutti, a Zara, az Under Armour vagy az eMag. Az átalakulás ráadásul nem áll meg, a következő időszakban is számos új üzlet és szolgáltatás, valamint további fejlesztések várják majd a látogatókat.

A tulajdonosok célja, hogy a létesítmény a hagyományos bevásárlói funkciókon túlmutatva egy innovatív, személyre szabott és fenntartható megoldásokkal működő élményközponttá váljon, ahol az élményt a vásárlás korlátlan lehetősége, módja és körülményei, a kiegészítő szolgáltatások széles köre, valamint a közösségi időtöltés változatos alternatívái biztosítják.

2021. februárjában nyitotta meg kapuit a Westend közösségi irodatere, a Workplace, amely kényelmes munkaállomásokkal, megerősített wifivel, nyomtatási és scannelési lehetőséggel várja a látogatókat.

A Westend tetőkert a nyári szezonban változatos programokkal várja a szórakozni és pihenni vágyókat. Az érdeklődők gasztrofesztiválok, koncertek, piacok, sportrendezvények, színházi és egyéb kulturális események sorából válogathatnak. A terület 2020 tavaszától egy szabadtéri tornaparkkal is bővült: a tizenhárom, sajátsúlyos edzésre alkalmas eszközt magában foglaló Workout szintén ingyenesen használható a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében.

A digitalizáció jegyében virtuális közösséget is épít a Westend a 2019-ben indult applikációjával. A mobilalkalmazás rengeteg egyedülálló lehetőséget kínál a bevásárlóközpont látogatóinak. A személyre szabhatóság és az egyedi kedvezmények sora mellett az applikáció letöltése belépést biztosít a Westend hűségklubjába, ahol a látogatók nem vásárláshoz kötötten, hanem a látogatásaik után gyűjthetnek pontokat. A pontok azonnali nyereményekre vagy extra kedvezményekre válthatók. 2021-ben további funkciókkal bővül a kínálat: navigációs program segíti a házon belüli eligazodást, a parkolómodul pedig lehetővé teszi, hogy a parkolási díjat telefonunk segítségével, papírmentesen, egyetlen gombnyomással rendezzük.

üzlethelyiség
400+
üzlethelyiség
étterem és kávézó
50+
étterem és kávézó
parkolóhely
1500
parkolóhely
hektáros parkolóhely
3
hektáros parkolóhely
millió látogató évente
20+
millió látogató évente

Vezetőink

Simona Ioana Ion
Simona Ioana Ion
ügyvezető igazgató
Suda Orsolya
Suda Orsolya
bérbeadási vezető
osuda@westend.hu
Román Dávid
Román Dávid
közösterületi bérbeadás vezető
droman@westend.hu
Dömötör Mónika
Dömötör Mónika
iroda bérbeadási vezető
domotormonika@granitpolus.com
Kiss Tibor
Kiss Tibor
ügyfélkapcsolati igazgató
crm@westend.hu
Deák Dénes
Deák Dénes
mobilitási és parkoló-üzletág igazgató
ddeak@westend.hu
Potoczki Gábor
Potoczki Gábor
beruházásmenedzsment vezető
gpotoczki@westend.hu