CIB Bank


Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00-19:30
Szombat: 10.00 – 14.00
Vasárnap: Zárva

Telefon: 06 1 42 42 242


CIB Bank szolgáltatásai:
Számlavezetés
BankkártyákMegtakarításokHitelkártyákBevásárlókártyaLakáshitelek
Szabad felhasználású hitelek
Elektronikus bankÉrtékpapírokLakás-előtakarékosságNyugdíjpénztárBiztosítás


E-mail cím:  westend@cib.hu

Arra van lehetőség, hogy ha rákattintanak a CIB Bank aloldalára akkor a CIB Bank logó helyett a CIB Bank fiók fotója jelenjen meg amit korábban is megküldtem?

Illetve a bankkártya elfogadó helyet is szívesen pontosítanám a kártyaképekkel.

Amennyiben lehetséges a CIB Bank szolgáltatásai szöveg alatt pedig az alábbi szöveget szeretnénk megjeleníteni:

A CIB Bank Westend fiókjában a személyes tanácsadás és a digitális megoldások egységéé a főszerep, ráadásul a bankfiók közösségi térként is működik: itt az ügyfeleknek lehetősége nyílik a beszélgetésre, a találkozásra vagy akár a munkára is. A fiók leginkább egy nappalira hasonlít, amelyben kanapé és egy nagy közösségi asztal is található, melyhez bárki leülhet, nemcsak a bankba ügyet intézni érkezők.

A fiókban kiemelt szerepet kapnak az egyszerűbb műveletek végzését lehetővé tevő digitális megoldások:

  • a közösségi asztalon tableteken keresztül bárki elérheti a CIB internetbankját vagy mobilalkalmazását, és ha szeretné, akár kérheti ezek használatához a bankárok segítségét is;
  • a megújult Westend fiókban ezen kívül három új ATM került beépítésre, melyekkel az ügyfelek bármikor sorban állás nélkül tudnak készpénzt felvenni, és ezek a készülékek a későbbiekben alkalmasak lesznek az idei év során bevezetendő online befizetés funkcióra is.

A tanácsadást igénylő műveletekhez – pl. lakáshitel-igénylés, befektetés – különböző szintű szeparáltságot nyújtó terek állnak rendelkezésre.

Bankkártya elfogadóhely