× Átváltok a Westend applikációra

Keresd a kuponokat a Westend Appban

Két napos vegán piac a város tetején - szeptember 12-13.

Két napos vegán piac a város tetején - szeptember 12-13.

2020-09-03 12:42:44

Vegán street food kánaán a Westend Tetőkertjében

Szeptember 12. és 13. között várunk Téged is a Vegan Weekend Market A Westend Tetőkertbe! A két napos piac során közel 50 kiállító kézműves termékei, natúr kozmetikumai, növényi alapú street food ételei és vegán portékái várnak.

Vár a Vegan Market a Westend Tetőkertben

A Vegan Food Fest és a Vegan Sunday Market szervezői júliusban gondoltak egyet, és a négynapos növényi alapú gasztroünnepeket, illetve az egynapos közösségi vegán vásárokat követően megalkották az egész hétvégét felölő Vegan Weekend Market koncepcióját. A vasárnapi piacok nagytestvére meghódította a látogatók szívét és gyomrát, így a nyári rendezvény fogadtatásán felbuzdulva szeptemberben még több kiállítóval és még különlegesebb street food ételekkel ismerkedhetsz meg nálunk.

Vár a Vegan Market a Westend Tetőkertben

Szeptember második hétvégéjén többek között vegán sajtkülönlegességek, növényi alapú és nyers desszertek, kézműves kozmetikumok, zero waste termékek, vegán burgerek, házi szörpök, kenegetős és tunkolós finomságok sorakoznak fel a tetőn várva, hogy gazdájára találjanak.

Vár a Vegan Market a Westend Tetőkertben

Természetesen a minőségi termékek mellett az egészségügyi biztonságnak is nagy figyelmet szentelünk. Az idei év veszélyhelyzetét figyelemmel kísérve és az egészségügyi előírásokat szem előtt tartva és betartatva helyezzük el a Tetőkerti bútorzatot, valamint a kiállítóknál kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk.

Figyeljünk egymásra, és találkozzunk a Vegan Weekend Marketen szeptember 12. és 13. között a Westend Millennium Tetőkertben.

A további eseményeket és ajánlatokat keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása
- eljuttatja hozzád a bevásárlóközpont több mint 400 üzletének legfrissebb ajánlatai közül azokat, amik téged érdekelhetnek
- látogatásaid után pontokat kapsz, melyeket azonnali ajándékokra vagy pontokra válthatsz
- elsőként értesülhetsz az aktualitásokról, eseményekről

A te telefonod, a te Westended.

  • Személyre szabott akciók
  • Kupon
  • Azonnali ajándékok
  • Inspiráció