× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Keresd a Westend standot a Te!Feszten

Keresd a Westend standot a Te!Feszten

2022-08-25 15:45:24

Nincs vége a nyárnak és vár még rád fesztivál! Ezen a hétvégén megint lesz Te!Feszt, ahol mi, terézvárosiak és persze nemterézvárosiak egy színes összművészeti fesztivállal  búcsúztatjuk az idei nyarat!
A Köröndtől az Izabella utcáig, az Andrássyn a kulturális kavalkád három napon át vár rád! Pénteken délután 4-kor Nyitja meg
"kapuit" és vasárnap estig fergeteges programokkal szórakoztatja az arra járókat.

A Westend standnál pedig azonnali ajándékokat nyerhetsz, keresd fel hostesseinket!

A Te!ljesség igénye nélkül szemezgetünk a programok közül.

Koncertet ad a Magna Cum Laude, Karácsony János és a Midlife Crisis, a Romengo, a 2021-es X-Faktor győztese, Alee, a Harmadik figyelmeztetés, a Danubia Zenekar, az Átrium Staff Zenekar, a spanyol Leah Finol és a Macsotay Guillermo és a Strokes Ütőegyüttes.

Alig várod már a színházi évadnyitást? Nem kell tovább számolni a napokat, mert a hétvégén berobban a színházi élet, aminek a színe-java kitelepül a rendezvényre. Ha kijössz, találkozhatsz a 6SZÍN, a Bethlen Téri Színház, a Budapesti Operettszínház, a Gólem Színház, a Játékszín, a József Attila Színház, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, a Katona József Színház, a Madách Színház, a Magyar Állami Operaház, az Örkény Színház, a Pesti Magyar Színház, Pintér Béla és Társulata, a Radnóti Színház, a Szkéné Színház, a Thalia, a Tünet Együttes, a Vígszínház és a Willany Leó Improvizációs Táncszínház művészeivel és produkcióival.

Gyerekkel vagy? Gyertek csak, mert lesz Budapest Bábszínház, Lóci és Szeder, Farkasházy Réka és a Tintanyúl, Baross Imre Artistaképző Iskola, Art-Színtér, Kolibri Színház, Rutkai Bori Banda, Batyu Színház, Malek Andrea és az Eszement MeseBand, Zichy Szín-Műhely.

És persze ott lesznek a civilek is érzékenyítő beszélgetésekkel és programokkal, mert a fesztiválnak az az egyik célja, hogy a fővárosban működő civil szervezeteknek teret adjon.

Nem mondtuk még? A Te!Fesztet idén is az Eötvös10 szervezi, a Westend pedig szponzorálja. A részletes programot ITT találod.
A rengeteg kultúrprogram közül biztosan találsz kedvedre valót, miért ne jönnél, amikor ez a Te Fesztiválod!

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot