× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

9. alkalommal nyert Superbrands díjat a Westend

9. alkalommal nyert Superbrands díjat a Westend

2021-05-07 13:39:14

Idén tizenhetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat, melyet a Westend 9. alkalommal nyert el.

A 2020-as esztendő eddig ismeretlen kihívásokat támasztott az egész világ elé. A Westend üzemeltetése ezekre a kihívásokra egyben lehetőségként is tekintett, mely új utakat nyitott működésében, partneri kapcsolataiban és kommunikációjában egyaránt. Ez az év alapvetően az összefogás éve volt, mely megerősítette kapcsolatukat üzletfeleikkel, vásárlóikkal, munkatársaikkal.

A járványhelyzet kapcsán kidolgozott egyedi megállapodásoknak köszönhetően a bevásárlóközpont számos módon kínált megoldást bérlőinek az üzleti nehézségek közös erővel történő áthidalására. Marketingtevékenységét tekintve is új elemekkel bővítette eszköztárát: a nyári időszakra új koncepcióval nyitotta meg 3 hektáros tetőkertjét, melyet Budapest új közösségi tereként pozícionált, folyamatos helyszínt adva sporteseményeknek, gasztronómiai fesztiváloknak, koncerteknek, piacoknak és zártkörű rendezvényeknek, biztonságos, szabadtéri környezetben.

A Westend kiemelt figyelmet fordított a járványhelyzet kapcsán hozott egészségügyi szabályok betartására, betartatására, és a biztonságos vásárlás és időtöltés körülményeinek megteremtésére. A hazai bevásárlóközpontok közül az elsők között szerezte meg a svéd Safe Asset Group Covid tanúsítványát.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 41 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

 

 

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot