× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Bővítettük a mobilitási parkunkat, már 40 e-töltőt használhattok a Westendben!

Bővítettük a mobilitási parkunkat, már 40 e-töltőt használhattok a Westendben!

2023-10-05 19:03:50

Jelentősen fejlesztettük a mobilitási parkunkat, most már 40 e-töltő áll a rendelkezésetekre. Az applikációnkban elérhető parkolási funkcióval pedig nem kell parkolócédulát nyomtatni, tehát teljesen érintés- és papírmentesen parkolhattok, ami egyrészt sokkal kényelmesebb, másrészt fenntarthatóbb is.

Tudtátok, hogy Magyarországon 2021 óta 4 millió gépkocsi van forgalomban, és ebből tavaly közel 1,5 millió fordult meg nálunk? Ezt szeretnénk egy kicsit visszaszorítani azzal, hogy arra biztatunk mindenkit inkább két keréken érkezzetek hozzánk, vagy tömegközlekedéssel. Tegyük együtt élhetőbbé a várost! Persze azt is tudjuk, hogy a környezetbarát közlekedés csak akkor működik, ha van infrastruktúra, rendelkezésre áll a megfelelő eszköz, a megfelelő időben, a megfelelő távolságra, a megfelelő összegért.

Mi a magunk részéről a Ferdinánd téren és a Tetőkert mellett is kialakítottunk a bringásoknak egy-egy self-service pontot és kulacstöltő állomást, meg persze biciklitárolókat is. Van három biciklipadunk, hogy aki le sem akar szállni a nyeregből, az is kényelemesen megehessen egy szendvicset, vagy elküldhessen egy mailt. Lehet parkolni közösségi közlekedési eszközökkel, és a bejárattól egy percre található Ferdinánd híd alatt kialakított új közösségi autómegosztó parkolóban már 24 hely van.

És persze gyűjthettek ajándékokra és kedvezményekre beváltható pontokat is, ha az applikáción keresztül parkoltok. Szóval mindenképpen megéri eljönni hozzánk, de ha lehet, gyertek inkább gyalog, rollerrel, kerékpárral, meg persze tömegközlekedéssel! Várunk!

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot