× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

A Westend vigyáz rád!

A Westend vigyáz rád!

2020-11-05 15:28:02

Frissítve: 2020. 11. 12. / 12:28

Magyarország Kormánya által hozott rendelkezésekkel összhangban 2020. november 11. szerdától változások lépnek érvénybe a bevásárlóközpontban.

Fontos, hogy látogatásaid alkalmával biztonságban érezd magad nálunk. A Westend különös figyelmet fordít arra, hogy minden olyan intézkedést megtegyünk, mellyel óvjuk egészségedet, és kérjük, te is segítsd a járvány elleni védekezést azzal, hogy a szabályokat betartod.

Kérjük, saját és mások egészségének megőrzése érdekében a bevásárlóközpontban töltött idő alatt tartsd be az egészségvédelmi szabályokat!

1. Nyitva tartás 

Üzleteink 19.00 órakor zárnak. Kivéve az Unipatika gyógyszertár, mely 20.00 óráig tart nyitva. a kijárási korlátozással összhangban az épületet 20.00 órakor zárjuk, látogatók ezt követően nem tartózkodhatnak a bevásárlóközpontban. A Westend Cinema City, valamint Tetőkertjeink zárva tartanak.

A szabályozásokról szóló tájékoztatónkat, üzleteink nyitva tartását folyamatosan frissítjük weboldalunkon és közösségi média felületeinken.

2. Válassz kevésbé frekventált időszakot, parkolj ingyen reggelente!

Időzítsd vásárlásod a kevésbé frekventált reggeli idősávba és parkolj 11.00 óráig díjmentesen! A leglátogatottabb órákat a Facebook oldalunkon vagy a Google keresőben ellenőrizheted.

Válassz kevésbé frekventált időszakot, parkolj ingyen reggelente! Mindig viselj maszkot!

3. Mindig viselj maszkot!
Kérjük, hogy mindig viselj maszkot, amely az orrodat és a szádat teljes egészében eltakarja, a sál vagy kendő használata nem megfelelő! Kérjük, a maszkod már a parkolóházban is viseld.  

A főbejáratoknál megtalálod a maszkautomatáinkat, melyekből egyszer használatos orvosi maszkot tudsz vásárolni. Továbbá számos üzletünk kínál egyszer használatos orvosi maszkot, valamint mosható textilmaszkot. 


4. Kérd elvitelre!
 

Éttermeink, kávézóink csak elvitelre szolgálnak ki. Kérjük, csak a rendelésed idejére tartózkodj ezen a területen. 


5. Használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket!
 
A főbejáratoknál és az ételudvaron is találsz kézfertőtlenítő berendezéseket, de mosdóinkat is fertőtlenítő hatású kézmosó folyadékkal láttuk el. A fertőtlenítésre üzleteink többségében is van lehetőséged.

Használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket! Tartsd a 1,5 méteres távolságot!

6. Tartsd a 1,5 méteres távolságot! 
Az ételudvarunk asztalait úgy rendeztük el, hogy a biztonságos távolság tartható legyen, ezért kérjük, az asztalokat ne mozgasd el. A kisebb zárt helyek - például lift - vagy üzleteink esetében ügyelj az esetleges létszámkorlátozásra.

7. Válassz érintésmentes megoldást! 
Amikor csak teheted, készpénz helyett fizess bankkártyával. Érintőképernyős készülékeinket folyamatosan fertőtlenítjük, de tájékozódáshoz javasoljuk, töltsd le telefonodra a Westend applikációt, melyben számtalan hasznos információt találsz (sőt, még hűségpontokat, akciós kuponokat is gyűjthetsz!).

Válassz érintésmentes megoldást! A Westend vigyáz rád

+1 Légy türelmes!
Ez a helyzet senkinek sem könnyű, de a szabályokkal, ajánlásokkal rád is vigyázunk!

Köszönjük együttműködésedet!
A Westend vigyáz rád!

A további híreket és ajánlatokat keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Ne maradj le a fontos információkról, töltsd le a Westend applikációt!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended