× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Adventi hangulatban

Adventi hangulatban

2019-12-04 10:07:19

Esténként már beragyogja az adventi koszorún gyújtott első gyertya az otthonainkat, és szépen lassan díszbe öltöztetjük a lelkünket is, mire az ünnep betoppan.

Nem lesz nehéz a ráhangolódás, hiszen a zenék, az illatok, az ízek, mind-mind a karácsony hangulatát idézik.

Ma már nem kell Bécsig utaznunk az isteni téli italért, a puncsért. A Demmers Teaházban minden összetevőt megtalálsz hozzá, sőt kiváló receptekkel is segítenek. Ha pedig hangzatos fantázianevű, és különleges ízvilágú teát ajándékoznál egy szerettednek, akkor gyönyörű díszcsomagolású termékeket is találsz náluk. De a legjobb mégis megpihenni, egy tea melletti baráti beszélgetésre, az ünnep előtti lótás-futásban.

Kávé és forrócsoki imádóknak javasoljuk, hogy mindenképpen kóstolják meg a Starbucks téli finomságait: a Gingerbread Latte-t, Toffee Nut Latte-t és Toasted Marshmallow Hot Chocolate-ot.

Szeretnéd, hogy az otthonodat is karácsony-illat lengje be egész decemberben? A Lakásparfüm üzletében kapható narancsos – fahéjas illatgyertya kitűnő választás, de rengeteg csodás diffúzor és illatosító közül válogathatsz, melyek még meghittebbé teszik az ünnepváró időszakot!

Adventi Hangulatban

Nincsen adventi időszak adventi kalendárium nélkül! Még most is időben vagy! A The Body Shop csodálatos naptárakkal rukkolt elő idén is, melyek nagyszerű kényeztető slágertermékeket és karácsonyi kiadásokat tartalmaznak, és nem utolsó sorban, minden napra jut egy motiváló tény a bátor és erős nőkről, akik mertek tenni az álmaikért. Lepd meg magadat naponta valamivel a naptár kis fiókjaiból, hiszen megérdemled!

A finom forró italokat, az ünnepi illatokkal körbelengett lakást, egy jó könyv teheti még tökéletesebbé. Mindenképpen érdemes körülnézned a Libri adventi vásárában, mert jelentős kedvezményekkel vásárolhatsz nagyszerű műveket, de remek könyveket találsz az újdonságok között is. A hosszú téli estékre mi ezeket ajánljuk: Frei Tamás: Bábel, Bödőcs Tibor: Meg se kínáltak, Pál Ferenc: Ami igazán számít - Hogyan bánjunk jól magunkkal és másokkal?, Náray Tamás: Zarah álma, Jo Nesbo: Kés, Borbás Marcsi: Magyarország finom - Vadregényes kelet.

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended