× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Öltözz ünneplőbe!

Öltözz ünneplőbe!

2019-12-11 10:40:40

Bár még van pár hét szentestéig, ilyenkor már mindenki karácsony-lázban ég. Ajándékok után kutatunk, készülődünk a céges évvégi partyra és tervezgetjük az ünnepi menüt. Karácsonykor elsősorban a lelkünket öltöztetjük díszbe, de még ragyogóbbá varázsolhatjuk az ünnepet, ha az öltözékünket is gondosan összehangoljuk.

A céges karácsonyokon illik az előre megadott dresscode szerint megjelenni, amit általában a helyszín és az est koncepciója határoz meg. Érdemes olyan ruhát választani az alkalomra, ami kellően elegáns, ugyanakkor, ha a buli a táncparketten végződik, akkor kényelmes is. A „kis feketével” sosem lőhetsz mellé, de egy karácsonyi partyra a piros, vagy a piros-fekete kombinációja is nagyon ütős megjelenést kölcsönöz.

Zara Mango C&A

Mostanában roskadoznak a polcok a „ronda” karácsonyi pulcsik alatt, és nagyon sok karácsonyi buliba kifejezetten kérés, hogy ilyenben jelenj meg. Nos, választék akad bőven. Ha pedig nem szeretnél „ronda” pulcsit, csak maradnál a karácsonyi pulóvernél, akkor ebből a visszafogottabb és gyakrabban hordható verzióból is találsz bőven.

H&M

Springfield H&M

A szenteste és a karácsony mindannyiuk számára különleges, melyet az öltözékünkkel is kifejezésre juttatunk. Válasszunk olyan ruhát, ami emeli az ünnep fényét, ugyanakkor kényelmes is, hiszen a szeretteinkkel töltött időnek nem szabad a feszengésről szólnia.

H&M Mango Zara pulóver

Mikor a karácsony és a vendégjárás véget érnek, akkor végre jöhetnek azok a napok, amikor a kényelemé az abszolút főszerep. Ha éppen kedved szottyan, tarthatsz akár pizsinapot is, és elmerülhetsz az ajándékba kapott könyveidben, vagy éppen csak elmerenghetsz az idei éveden, december utolsó napjaiban!

Calvin Klein H&M Calvin Klein

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended