× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Őszi-téli bőrbarát tippek

Őszi-téli bőrbarát tippek

2019-11-01 13:53:12

A hűvösebb hónapokban nemcsak a kinti hőmérséklet teszi próbára a bőr védekezőképességét, hanem a fűtéssel járó levegőszárazság is megviseli. Így amikor a lakásunkban a fűtőtestek felmelegednek, nekünk érdemes táplálóbb, magasabb lipidtartalmú termékekre váltani. Ha csökken a levegő páratartalma, szükség van a rendszeres nedvesség- és zsírpótlásra. A tág pórusú, zsíros bőrt hidratáló krémekkel ápolhatjuk, míg a száraz bőrre a magas zsírtartalmú készítmények jelentenek megoldást. Fontos, hogy vízbázisú krémeket téli időszakban ne használjunk, mert a bennünk lévő víz a bőrünkön megfagyhat és ez csak tovább károsítja.

Bár téli estéken nagyon csábító egy forró fürdő gondolata, a bőrünk meghálálja, ha mégis inkább egy gyors zuhany mellett döntünk.

A zuhanyt követő testápolásra viszont ne sajnáljuk az időt! Ebben az időszakban használjuk zsírosabb, mélyhidratáló testápolókat, lassabban beszívódó testvajakat.

Hetente akár többször is feltehetünk egy hidratáló maszkot, melytől a bőr puha és táplált lesz. Ragyogóan tökéletes lesz az arcbőröd, ha heti egy mélytisztító pakolással kényezteted.

Ne felejtsük el, hogy a bőrünket nem elég csak kívülről ápolni, a belső hidratáltság is nagyon fontos, amit megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitellel érhetünk el.

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended