× Átváltok a Westend applikációra

Keresd a kuponokat a Westend Appban

Megújul a Westend ajándékkártyája

Megújul a Westend ajándékkártyája

2021-11-24 15:41:16

Lepd meg szeretteidet, ismerőseidet a választás szabadságával, ajándékozz jeles alkalmakra megújult Westend ajándékkártyát

 

Hogyan tudsz ajándékkártyát vásárolni?

Gyere a Westend aluljárószintjének közepén található információs pulthoz, válassz egy kártyát és egy hozzá illő tokot. Az ajándékkártyák a 1.000 és 85.000 forint közötti tetszőleges összeggel tölthetők fel. Az ajándékkártyára feltöltött összeg akár több részletekben, a kibocsátástól számított 12 hónapon belül vásárolhatod le. Az aktuális ajándékkártya elfogadó üzletek listájáért kattints ide!

 

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy ÁFA- számlát jelenleg csak készpénzes fizetés esetén tudunk kiállítani. Nagyobb összegű, céges vásárlás esetén kérjük, hogy írj egy emailt az ajandekkartya@westend.hu címre.

 

Az ajándékkártya nem újratölthető és nem visszaváltható. Az Általános Szerződési feltételekről részletesebben itt olvashatsz!

 

A 2021. november 24. előtt kiadott Westend ajándékkártyák 2022. 06. 30-ig vásárolhatók le a matricával jelölt üzletekben. A régi típusú ajándékkártya elfogadó üzletek listáját itt találod.

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot