× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

MOHITO: Be Parisienne kollekció

MOHITO: Be Parisienne kollekció

2020-03-31 09:20:59

Vigyázzunk egymásra! Fontos számunkra az egészséged, ezért mostantól kövesd a blogot az újdonságokért és az online elérhető termékekért!

Inspirálódj nálunk, vásárolj online!

 

A párizsi stílus, melyet a MOHITO a közelgő tavaszra ajánl, a nőiességet ünnepli, mely a stílus maximalista megközelítésében manifesztálódik. Ezt kombinálja egy csipetnyi szépséggel és a ’70-es évek szabadságával. Ami itt számít, az a formák és textúrák megfelelő kombinációja, a minták gazdagsága, az elegancia és a kiegészítők választéka.

Ez a MOHITO lookbook elegáns ruhákat kínál, melyek ragaszkodnak az átgondolt és kifinomult divat szellemiségéhez. A kollekció megalkotásakor a márka tervezői figyelmet fordítottak arra, hogy az egyes darabok jól kombinálhatóak legyenek egymással, figyelemre méltó egységet alkossanak. A kollekciónak számtalan maximalista jegye van, ez érzékelhető a többrétegű bohém szoknyáknál és ruháknál, a buggyos ujjú blúzoknál és ingeknél, csakúgy, mint a kifejező retro mintákon keresztül. Az ajánlatok között szerepel farmer és viharkabát, valamint egy elegáns, bézs női öltöny, dekoratív arany blézer gombokkal, vagy klasszikus tengerészkék ingruha, mely a derekat hangsúlyozza.

Keresd a Mohito új kollekcióját a webshopon!
Inspirálódj nálunk, vásárolj online!

A lookbookot a kiegészítők teszik teljessé, melyek nagyon fontosak ennél a stílusnál. Ezek a gondosan kiválasztott, ügyesen kombinált kiegészítők teszik teljessé a kinézetet. Különösen érdemes kiemelni a bézs, bőr cowboy csizmát, ami szoknyával vagy ruhával kombinálva bohém jelleget kölcsönöz az outfitnek, vagy a nyeregtáska formájú kézitáskát, melynek eleganciájába egy leheletnyi ’70-es éveket kevertünk.

Inspirálódj nálunk, vásárolj online!
Keresd az új kollekciót a Mohito webshopján!

A kollekció színpalettája a természetes színeken alapul, a bohém stílus megidézésével. A bézs és a barna, a tengerészkék, farmerkék és tiszta fehér árnyalatait találjuk a kollekcióban. A mintákban a retró elemek a dominánsak.

Mindez elérhető az otthonod kényelméből és biztonságából. Rendelj házhoz online: https://www.mohito.com/hu/hu/collection/be-parisienne

Modell: Julie Borawska
Produkció: MOHITO

#mohitofashion #BeParisienne

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended