Nyitva  • 21:00-ig

Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatunk, hogy az egyes üzletek
nyitva tartása eltérő lehet! Az aktuális
nyitva tartásokról infovonalunkon és
online érdeklődhetsz.

A gyógyszertárban, az élelmiszerboltban és
a drogériákban a 9.00-12.00 óra közötti
időszakot továbbra is 65 év feletti
látogatóinknak tartjuk fent.

Üzletek

Hétfő - Vasárnap09:00 - 21:00

Éttermek, kávézók

Hétfő - Vasárnap08:00 - 21:00

Parkolópénztár

Kedd és Csütörtök14:00 - 16:00

Mozi

MindennapZárva

Tisztelt Látogatónk!

Örömmel tájékoztatunk, hogy járvány kapcsán hozott korlátozások feloldásával a Westend fokozatosan visszatér megszokott működési rendjéhez. A biztonsági intézkedések egy része továbbra is érvényben marad, kérjük, ezek betartására saját és mások egészségének megóvása érdekében fokozottan ügyelj!

 

Ha ellátogatsz hozzánk, jó, ha tudod az alábbiakat:

·        Feloldották a nem létfontosságú termékeket árusító üzletek nyitva tartásának korlátozását, tehát boltjaink visszaállnak a megszokott működési rendre. Az aktuális nyitva tartásokról infovonalunkon és online érdeklődhetsz.

·        Újra várnak éttermeink, kávézóink! A megvásárolt fogásokat akár helyben is elfogyaszthatod. Ételudvarunkban kényelmed és biztonságod érdekében 1, 2 és 4 fő számára alkalmas asztalokat alakítottunk ki. Kérjük, figyeld az egészségügyi szempontból előírt távolságot jelölő tájékoztatóinkat! Az asztalok, székek elrendezését semmiképp ne változtasd meg!

·        A gyógyszertárban, az élelmiszerboltban és a drogériákban a 9.00-12.00 óra közötti időszakot továbbra is 65 év feletti látogatóinknak tartjuk fent.

·        Megnyitottunk a tetőkertet, ahol a biztonsági előírások betartásával szabadon élvezheted a zöld környezetet.

·       Újra várnak kollégáink az infopultnál, ahol az aktuális információk beszerzése mellett ajándékutalványt is tudsz vásárolni.

·        A Cinema City Westend zárva tart, de hogy ne maradj filmélmények nélkül, június 3-tól autósmozival várunk a kültéri parkolónkban.

·        A bevásárlóközpontban töltött idő alatt maszk viselése kötelező és kérjük, tartsd a 1,5 méteres biztonsági távolságot!

 

Köszönjük együttműködésedet és reméljük, hamarosan újra találkozunk!

3 szinten több mint 400 üzletünkben vár rád a vásárlás új hulláma!

200 divatüzlet a legnagyobb márkák kínálatával, közel 70 cipő- és bőráru üzlet, 50 óra- és ékszerszaküzlet, hobbi- és ajándékboltok, több mint 50 étterem és kávézó vár az év minden napján!

Keresés az üzletek között

Gasztro

Megéheztél vagy csak egy finom kávéra vágysz? Válassz a Westend több mint 50 vendéglátóhelyének kínálatából, ahol a házias ételektől a finom street food-ig, az olasz ínyecségektől az ázsiai különlegességekig mindent megtalálsz!

Éttermek keresése

Westend applikáció

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása
- eljuttatja hozzád a bevásárlóközpont több mint 400 üzletének legfrissebb ajánlatai közül azokat, amik téged érdekelhetnek
- látogatásaid után pontokat kapsz, melyeket azonnali ajándékokra vagy pontokra válthatsz
- elsőként értesülhetsz az aktualitásokról, eseményekről

A te telefonod, a te Westended.

  • Személyre szabott akciók
  • Kupon
  • Azonnali ajándékok
  • Inspiráció

Autós mozi

A Cinema City Westend sajnos még nem nyithatja ki kapuit, de hogy ne maradjok szuper filmek és mozis élmények nélkül, a Budapest Rooftop Cinemaval és a MOL Limoval közösen szuper autósmozival várunk benneteket szabadtéri parkolónkban június 3-tól!

Részletek