× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Nyitva  • 08:00-22:00-ig

Üzletek

Hétfő - Vasárnap08:00 - 20:00

(az egyes üzletek nyitva tartása
eltérő lehet)

Éttermek, kávézók

Hétfő - Vasárnap08:00 - 20:00

(az egyes éttermek nyitva tartása
eltérő lehet)

Ajándékkártya cégeknek

Kedd14:00 - 16:00

Mozi

Hétfő - Péntek11:30 - 22:45

Szombat - Vasárnap09:30 - 22:45

Pályázat

Westend kreatív pályázat 2021

Jelentkezz kreatív tervezőpályázatunkra, hogy tiéd legyen a 300.000 Ft értékű fődíj vagy a többi szuper nyeremény egyike!

A Westend bevásárlóközpont 2019-ben ünnepelte megnyitásának 20. évfordulóját. Ez alkalomból nemcsak hatalmas születésnapi eseménysorozattal készültünk, de teljesen új arculattal köszöntöttük a velünk ünneplőket.

A meghívásos tenderen győztesnek választott Avalanche Kreatív Ügynökség egy dinamikus arculatot álmodott meg a bevásárlóközpontnak, mely számtalan lehetőséget biztosít kampányaink egyedi és változatos megjelenítéséhez. A logóban található W betű konténerként funkcionál, tehát a forma adott, de tartalom szabadon változtatható.

Tavaly novemberben szerveztük meg első kreatív tervezői pályázatunkat, melynek témáját maga a bevásárlóközpont, a látogatók Westendhez fűződő élményei adták – mindezt a W betűben megjelenítve. Több mint 300, igazán minőségi pályamű érkezett hozzánk, melyből 3 díjazott, 3 különdíjas, 10 közönségszavazattal jutalmazott kapott nyereményt, a 40 legjobb pályamunkát pedig kiállítottuk a bevásárlóközpontban.  A nagy sikerre való tekintettel pályázatunkat idén is meghirdetjük!

Nézd meg a 2020. évi pályázat legjobb pályamunkáit

 

 Mutasd meg, neked mit jelent a közösség a Westend kapcsán!

Téma: a közösség, hiszen együtt minden jobb!

A saját mikroközösségedben, pároddal, barátaiddal látogatsz el hozzánk legszívesebben? Vagy alapvetően a Westend közössége, a vásárlók forgataga, nyüzsgő közeg vonz? Kisebb, különleges csoportokban érzed jól magad, például egy tetőkerti rendezvényünk alkalmával? Vagy ha a Westendre gondolsz, a városi létformához való kapcsolódás jut eszedbe?

Készíts számítógépes grafikát, fess, rajzolj, fotózz, ragassz, válassz bármilyen egyedi technikát! Egy dolog adott, a W forma!

Töltsd meg élettel a W-t!
Kattints és töltsd le a W sablont!

 A feladat tehát nem más, mit bemutatni a Westend konténerlogóját olyan tartalommal, ami számodra legjobban reprezentálja a közösséget, a közösségi élményt a bevásárlóközponthoz kötődően. Fontos, hogy pályamunkádhoz a megadott W sablont használd! 

 

Kattints és töltsd le a pályázati adatlapot, a W sablont, és az adatkezelési tájékoztatót!

 

Ki pályázhat?

Bárki, aki kedvet érez az alkotáshoz 7-99 éves korig! 16 éves kor alatt a pályázat beadásához szülői nyilatkozat szükséges. Egy pályázó maximum 3 alkotással pályázat. Minden alkotáshoz külön pályázati adatlap szükséges!

 

Leadási paraméterek:

Papír alapon:

 • méret: A3, álló formátum

 

Digitális formátumban:

 • méret: B1, álló formátum
 • felbontás: 300 dpi
 • formátum: jpeg

 

Leadás módja:

Papír alapú alkotások esetében postai úton a Westend Üzemeltető Kft. címére (1062 Budapest, Váci út 1-3.) a marketing osztály nevére, vagy személyesen a Westend bevásárlóközpont infopultjánál annak nyitva tartási idejében.

Digitális formátumú alkotások esetében emailen vagy fájlküldővel a marketing@westend.hu címre.

A pályázat benyújtásakor csatolni kell a kitöltött és aláírt pályázati adatlapot. Ennek hiányában a jelentkezést nem tudjuk elfogadni!

Leadási határidő: 2021. november 7. éjfél


Szakmai zsűri 

 • Kovács Orsolya - a Westend marketingigazgatója
 • Csillag Eszter - a Q Contemporary vezetője
 • Balogh Balázs - média designer
 • Csizik Balázs - képzőművész, tervezőgrafikus

Szponzori Zsűri:

 • Axis Café & Lounge
 • Libri Könyvesbolt
 • Pirex Papír


Döntés
:

A zsűri a beérkezett pályaművekből kiválasztja az I., II. és III. helyezetteket, illetve a szponzori csomagok díjazottjait. Ezeken felül a legjobbnak ítélt akoltásokat a Westend a saját facebook oldalán közzéteszi és közönségszavazásra bocsátja. A legtöbb szavazatot kapott 10 alkotást a Westend 1-1 ajándékcsomagjával jutalmazzuk.

 

Eredményhirdetés:

I., II., III. helyezett és szponzori csomagok: 2021. november 15.

Közönségszavazat: 2021. november 30.

 

Díjazás:

I. helyezett: 300.000 Ft vásárlási utalvány

II. helyezett: 200.000 Ft vásárlási utalvány

III. helyezett: 100.000 Ft vásárlási utalvány

IV. közönségszavazat: 10 db Westend ajándékcsomag (10.000 Ft értékben/csomag)

Szponzori nyeremények: hamarosan

 

Közzététel és felhasználás:

A díjnyertes alkotásokat, és a zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket az alábbi felületeken jelenítjük meg:

 • kiállítás keretében a Westend bevásárlóközpontban
 • a Westend közösségimédia felületein (facebook, instagram)
 • a westend.hu weboldalon és a Westend applikációban
 • a Westend digitális homlokzati logóiban
 • PR cikkekben és egyéb, az eseményről beszámoló közleményekben, beszámolókban
 • egyéb, a Westend bevásárlóközpont kommunikációját támogató felületeken

 

A közzétételhez szükséges szerkesztési és gyártási feladatok (pl. nyomtatás, digitalizálás) költségét a Westend Üzemeltető Kft. állja. A kiállított művek épségéért a Westend felelősséget nem vállal.

A kiállítás legkésőbb 2022. január 15-ig lesz megtekinthető (szabad hely függvényében módosulhat). Ezt követően az alkotásokat a Westend nem tárolja, az eredeti művek előzetes jelzés alapján legkésőbb 2022. január 20. napjáig átvehetők a Westend Üzemeltető Kft. marketingirodájában (1062 Budapest, Váci út 3.)

A Pályázó a pályázati anyaga benyújtásával egyidejűleg elfogadja, hogy a Westend Üzemeltető Kft., mint a pályázat kiírója jogosult időbeni korlát nélkül felhasználni a Pályázó szellemei termékét (pályázatra benyújtott grafikai ötleteit, munkáját), s azért utóbb – függetlenül attól, hogy részesül-e nyereményben vagy sem - nem támaszthat igényt sem a Westend Üzemeltető Kft-vel, sem a Westend Bevásárlóközponttal, sem harmadik személlyel szemben.

 

Budapest, 2021. október 18.