Aktuális ajánlatok

Akció

Akció időtartama: 2018-09-30

Szeptemberi kedvencek 20% kedvezménnyel a The Body Shop-ban!

 Szeptemberben minden aktuális testápoló, arcápoló, sminkes és illatos kedvencet 20% kedvezménnyel vihetsz haza a The Body Shop-ból! Készülj az őszre tetőtől-talpig vegetáriánus és állatkísérletmentes test- és arcápolókkal, valamint sminkekkel, és legyenek legfontosabb társaid, az „énidők” alkalmával! Ehhez az akcióhoz nincs szükséged kuponkódra.

Akció

Akció időtartama: 2018-09-30

The Body Shop exkluzív ajánlata!

30% kedvezménnyel szerezheted be 2018. szeptember 1-30. között a Drops  of Youth fiatalságmegőrző szérumot (50ml), amennyiben tagja vagy a Love Your Body Club törzsvásárlói programnak.*  Ez a 99%-ban természetes összetevőkből álló fiatalságmegőrző szérum frissebbé, simábbá és feszesebbé varázsolja az arcbőrt. Elősegíti a bőrsejtek megújulását, így késlelteti az öregedés első jeleinek kialakulását. Növényi őssejteket tartalmaz, melyek segítenek a bőr természetes rugalmasságát visszaállítani, illetve megtartani.

*Az ajánlat kizárólag Love Your Body Club tagoknak elérhető, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

The Body Shop


Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-19:00

Telefon: +36 30 257 3770


A The Body Shop 1976 óta sikerrel követi azt, amiben az alapító, Dame Anita Roddick már az első, kézzel kevert krémjének megalkotásakor is hitt. Az ősi szépségreceptek, a legtisztább, kézzel válogatott alapanyagok, a magas szintű szakértelem és a felkészült, elkötelezett munkatársak együttes ereje a The Body Shop sikereinek alapja. A cég ma már a világ 66 országában van jelen, 2 800-nál is több üzletet üzemeltet, és több mint 1 300 különféle terméket forgalmaz, de továbbra is kiemelkedő környezettudatosság és társadalmi felelősségvállalás jellemzi.

A kozmetikumokat – melyek több mint 80%-ban természetes alapanyagokból készülnek – nem csak a lehető legtermészetesebb módon állítja elő, de az állatok védelmére is figyel és a Méltányos Közösségi Kereskedelmi hálózatnak köszönhetően lehetőségeket és jövőt teremt sok száz családnak a világ eldugott részein is. Légy naprakész a természetesen illatos kozmetikumok világában, kövesd a The Body Shop Magyarországot Facebookon, Instagramon vagy iratkozz fel a hírlevelükre a oldalon! 

WestEnd Vásárlási Utalvány elfogadóhely