× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Július 22-én megnyit megújult ételudvarunk, a Food & Friends!

Július 22-én megnyit megújult ételudvarunk, a Food & Friends!

2023-07-07 10:45:30

Július 22-én végre lerántjuk a leplet arról, hogyan is néz ki a bevásárlóközpont megújult ételudvara és birtokba vehetitek a ti igényeitek és a Westend értékei alapján megálmodott étkezőterünket! A szombaton 12.00 órától kezdődő programokra téged is szeretettel várunk, ha ki vagy éhezve a finom falatokra, a kényelmes és természetközeli környezetre, a fantasztikus bulihangulatra és a csábító nyereményekre!

 

A nyitóhétvégén az alábbi programokkal várunk!

 

Július 22. szombat 12.00-órától

Nyitó show

Egy káprázatos előadással mutatjuk meg nektek, mi milyennek látjuk az ételudvart. A fenntarthatóság, a közösség, az innováció és a változatosság is megjelenik majd táncosaink és légtornászaink előadásában.

Fellép: Vasovski Symphonic, sztárvendégeink: Radics Gigi és Király Viktor

A nyitó show 12.00-12.20-ig tart, ha szeretnéd megnézni, feltétlenül érkezz időben!

Július 22. szombat 15:00 és 17:00

3 perces táncos flashmob

 

Július 22. szombat és július 23. vasárnap 10:00 – 18:00

Nyereményjáték

Pörgesd meg a Food & Friends kerekét, hogy tiéd legyen a 10.000 vagy a 100.000 forint értékű ajándékkártyák egyike, vagy akár az 1.000.000 forintos fődíj, amivel egy évig ingyen étkezhetsz a Food & Friends ételudvaron! Emellett számos egyéb nyeremény vár rád!

Nincs más dolgod, mint fogyasztani valamit az ételudvaron (minimum 3000 Ft értékben), a blokkodat mutasd be hostesseinknek, akik aktiválják a Westend appban a részvételhez szükséges QR kódot és már pörög is a kerék!

A játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot hamarosan közzétesszük.

A játékban való részvételhez regisztrálj a Westend applikációba, amit itt tölthetsz le:

Egyéb programjaink

Selfie droid (Az elkészült képeket és boomerángokat a vendégek elküldhetik maguknak, illetve a gép rögtön ki is nyomtatja)

Fablab x Zero Waste kézműves sarok a Millennium udvarban (A vendégek kipróbálhatják kreativitásukat rajzolás és alkotás közben, kitűzőket készíthetnek és rajzgép is lesz a helyszínen.)

Food&Friends kerék a Millennium udvarban (A látogatók az ételudvar területén elfogyasztott étel-ital után kapott blokkot felmutatják a hostessünknek és a Westend appban való regisztráció után pörgethet egy nyereményt az elektronikus keréken.)

Játékszabály: Westend || Food & Friends kerék játékszabályzat 2023.07.21-22.

A jó hangulatról egész hétvégén DJ Immi V gondoskodik!

Programjainkon a részvétel ingyenes!

Az interaktív adománygyűjtő kioszkunkon keresztül szeptember 22-ig tetszőleges összeget tudnak a látogatók adományozni a GYEA-nak.

 

Július 24. és 30. között minden ételudvari tranzakció után 50 Ft-ot ajánl fel a Westend és a Demján Sándor Alapítvány a GYEA számára. 

Szeretnénk kedves vásárlóinkat tájékoztatni, hogy a szombati napon (2023.07.22.) nyitástól az ételudvar területén nem tudnak helyet foglalni, egészen a nyitó show végeztéig (12:30). A megvásárolt ételeket kényelmesen el tudják fogyasztani a Ferdinánd téri teraszon vagy a tetőkerten. Szíves türelmeteket előre is köszönjük. 

Az eseményen fotó-és videó felvételek készülnek ezzel kapcsolatos bővebb információ:

Westend || Food & Friends adatkezelési tájékoztató

*A szervező fenntartja a programváltoztatás jogát.

 

Mentsd el az eseményt a kedvenceid közé és keresd a kedvezményes kuponokat!

Letöltöm a Westend Appot